Ρ. Ερωτοκρίτου: Έχω το Θεό μαζί μου

Από τις 10.30 το πρωί καταθέτει στην Αστυνομία ο Βοηθός  Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου .

Ο κ. Ερωτοκρίτου γύρω στις 14:15 προέβη σε σύντομες δηλώσεις κατά τη διάρκεια διαλείμματος της κατάθεσης που δίνει στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Έκανε λόγο για «μοχθηρία, κακότητα και εχθρότητα» εναντίον του από ορισμένα πρόσωπα τα οποία «και κατονομάζω στην κατάθεσή μου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, έκανε λόγο και για δεκασμό του Γενικού Εισαγγελέα για συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία όπως ανέφερε, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Αρχικά ευχαρίστησε τον Αρχηγό της Αστυνομίας, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί με στόχο να διευθετηθεί η ώρα της μετάβασης και κατάθεσής του στο Αρχηγείο, ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές ότι θα καταθέσει «συγκεκριμένα παράπονα για συγκεριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες καταστάσεις που έλαβαν χώρα σε συγκεκριμένους χρόνους».

Διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεσή του, ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε πως κάποιοι φαίνεται πως έχουν ως στόχο τον αφανισμό του από τη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα αλλά και ως ατόμου, δήλωση η οποία προκαλεί περαιτέρω ερωτηματικά.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις σύντομες δηλώσεις του, ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω το Θεό μαζί μου», ενώ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί ο Γενικός Εισαγγελέας να θέλει να τον καταστρέψει.