Ρονάλντο: Κερδίζει… 1,8 εκατομμύρια λίρες για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Ο διάσημος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους υψηλότερα κερδισμένους στο Instagram, ξεπερνώντας την Κάιλι Τζένερ, όσον αφορά τα κέρδη από χορηγούμενες αναρτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο 38χρονος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισπράττει πλέον το εντυπωσιακό ποσό των 1,87 εκατομμυρίων λιρών ανά χορηγούμενη ανάρτηση, ενώ η επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ, κερδίζει 1,47 εκατομμύρια λίρες για κάθε χορηγούμενη δημοσίευσή της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, έχει προωθήσει επικερδώς διάφορες μάρκες στον λογαριασμό του στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής ιστοσελίδας LiveScore, της μάρκας ευεξίας Therabody και του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance.

Ένας βασικός παράγοντας για την οικονομική επιτυχία του Ρονάλντο στην πλατφόρμα είναι οι 597 εκατομμύρια ακόλουθοί του στο Instagram, γεγονός που τον καθιστά την προσωπικότητα με τους περισσότερους followers στην εφαρμογή.

Η Κάιλι Τζένερ, ηλικίας 25 ετών, έχει επίσης αποκομίσει σημαντικά κέρδη από την υποστήριξη εμπορικών σημάτων όπως ο «γίγαντας» της μόδας Jean Paul Gaultier, καθώς και από τις δικές της επιχειρήσεις όπως τα Kylie Cosmetics και το Kylie Swim.

Η τρίτη θέση στη λίστα των πλουσίων του Instagram ανήκει στον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κερδίζει 1,38 εκατομμύρια λίρες για μια χορηγούμενη ανάρτηση. Με 479 εκατομμύρια followers, είναι το δεύτερο άτομο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα και έχει μοιραστεί πληρωμένες διαφημίσεις για την Adidas και την Budweiser.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ και ακολουθεί ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον.

Οι ετεροθαλείς αδελφές της Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν και Κλόε, κατατάσσονται στο Νο. 6 και Νο. 9, αντίστοιχα. Επιπλέον, η αδελφή της Κάιλι, Κένταλ, κατέχει τη δέκατη θέση στη λίστα.