Ρέει άφθονο χρήμα στην “Συμμαχία Πολιτών”..

Πολύ ζεστό παραδάκι έχει “πέσει” στη “Συμμαχία Πολιτών”…

Πριν καλά καλά γεννηθεί το κίνημα του Γιώργου Λιλλήκα άρχισαν τα “όργανα”. Με ολοσέλιδες πληρωμένες ανακοινώσεις σε εφημερίδες της αρεσκείας τους άρχισαν να διαφημίζουν το νεοσυσταθέν κίνημα που ηγείται ο Γιώργος Λιλλήκας.

Οι ολοσέλιδες διαφημίσεις ανακοινώνουν την 1η   συντακτική και εκλογική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων.

Όπως φαίνεται τα ταμεία της “Συμμαχίας πολιτών” είναι γεμάτα για να βάζουν ολοσέλιδες διαφημίσεις στις εφημερίδες της αρεσκείας τους.

Η “Λαιμητόμος.com”  τους εύχεται κάθε επιτυχία στο εκλογικό τους συνέδριο, καθώς  τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον αρχηγό τους Γιώργο Λιλλήκα…

Η ΕΔΕΚ ήδη σήκωσε απαγορευτική σημαία, κόβοντας  κάθε επαφή της ηγεσίας αλλά και των στελεχών της με τη Συμμαχία Πολιτών, λόγω των απωλειών αρκετών στελεχών που υφίσταται από τον πρώην συνεργάτη τους  Γιώργο  Λιλλήκα.

Το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ από την πλευρά  τους άρχισαν το στενό μαρκάρισμα στον Γιώργο Λιλλήκα, προσπαθώντας να έχουν όσο το δυνατό τις λιγότερες απώλειες, από το νεογέννητο κίνημα.

Άρα δύσκολα, πολύ δύσκολα η Κίνηση Πολιτών θα μπορέσει να  κρατηθεί στη πολιτική ζωή της Κύπρου.