“Πόλεμος” επιτελείων Μαλά-Λιλλήκα περί πριμοδότησης από τον ΔΗΣΥ

Πολιτικό ολίσθημα το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου, Σταύρου Μαλά, το «να διασπείρει ο κ. Λιλλήκας φήμες που κυκλοφορούν από γνωστή άγνωστη πηγή περί φημολογούμενης οργανωμένης πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά από μερίδα συναγερμικών ψηφοφόρων».

Έκπληξη διατυπώνει το «αντίπαλο» επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα τονίζοντας ότι
το θέμα της ενδεχόμενης πριμοδότησης του κ. Μαλά από τον κ. Αναστασιάδη «για εβδομάδες απασχολεί τους πολίτες και μας εκπλήττει που ο κύριος Λουκαΐδης, καμώνεται ότι δεν άκουσε τίποτα. Εκτός και αν δεν τον ενοχλεί ή δεν τον προβληματίζει…τον κόσμο της Αριστεράς και του ΑΚΕΛ, είμαστε σίγουροι ότι και τον ανησυχεί και τον προβληματίζει» .
Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Κατσουρίδης υποστηρίζει ότι  «δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Άλλωστε είναι προφανής η επιδίωξη και η αγωνία του κ. Αναστασιάδη να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Διερωτάται κάποιος εάν συνειδητοποιεί ο κ. Λιλλήκας ότι η ενέργεια του αυτή οδηγεί στην πραγματικότητα σε εγρήγορση τα στελέχη του ΔΗΣΥ και τελικά διευκολύνει τους στόχους τους».

Ο κ. Κατσουρίδης καλεί τον κ. Λιλλήκα και όσους επιλέγουν το ψίθυρο για να πολιτευτούν σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία να κάνουν δεύτερες σκέψεις …
«Εμείς θα επιμείνουμε πεισματικά να υποβάλλουμε προτάσεις και να συζητούμε με επιχειρήματα. Άλλωστε οι ψιθυρολογίες του κ. Λιλλήκα περί πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά από το ΔΗΣΥ επιβεβαιώνουν μόνο ένα πράγμα: την ανησυχία του για το ότι ο Σταύρος Μαλάς μπαίνει μπροστά με καθαρή και διακριτή διαφορά».