Πυρκαγιά σε σταθμευμένα οχήματα σε Λεμεσό και Λακατάμια

Εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό τους μέρος υπέστησαν δύο οχήματα στη Μέσα Γειτονιά, από πυρκαγιά που έγινε αντιληπτή είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα δύο αυτοκίνητα είναι ιδιοκτησίας 64χρονου και 61χρονης, και βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από οικία, σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά και διενήργησαν εξετάσεις.

Σύμφωνα εξάλλου με την Πυροσβεστική, ο ιδιοκτήτης στάθμευσε το ένα όχημα 10 λεπτά πριν εκδηλωθεί σε αυτό πυρκαγιά. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Εξάλλου, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά τις 5.00πμ, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα, που ήταν σταθμευμένα σε χώρους στάθμευσης δύο διαφορετικών γειτονικών οικιών, στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, όμως οι πυρκαγιές κατασβέστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ενός οχήματος πριν την άφιξή τους στη σκηνή.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.