Πυκνή τροχαία κίνηση προς το Τρόοδος

Πυκνή τροχαία κίνηση παρουσιάζεται σήμερα από την επαρχία Λεμεσού προς το Τρόοδος, λόγω του μεγάλου αριθμού εκδρομέων, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Στο μεταξύ κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Αγρού, Πολύστυπου – Χανδριών, Φαρμακά – Οδού και Παλαιχωρίου – Συκόπετρας

Εξάλλου ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδιού, Λαγουδερών – Σαράντι, Λαγουδερών – Ξυλιάτου, Άλωνας – Πολύστυπου και Πλατανιστάσας – Άλωνας

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, ή στα τηλέφωνα Άμεσης Ανταπόκρισης στους αριθμούς 112 και 199. Επίσης, το κοινό προτρέπεται πριν οποιαδήποτε διακίνηση του, να συμβουλεύεται τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις, αναφορικά με το οδικό δίκτυο. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, στη διεύθυνση www.police.gov.cy, στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook (Facebook.com/cypruspolice) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).