Η Κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σχολίασε
τις σημερινές δηλώσεις του Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ, Σταύρου Ευαγόρου, των οποίων, όπως αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Παπαδόπουλος, “δεν αντιλαμβανόμαστε τη σκοπιμότητά τους” αναφέροντας  ότι “η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών”.

“Δυστυχώς για τον κυπριακό λαό”, δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος, “οι παλινδρομήσεις, η αναποφασιστικότητα, η έλλειψη διορατικότητας και έγκαιρης διάγνωσης της κατάστασης, οι ιδεολογικές παγιδεύσεις, η μη έγκαιρη λήψη μέτρων και η έλλειψη διάθεσης να ακούσουμε αυτούς που προειδοποιούσαν για αυτά που θα έρχονταν, οδήγησε μιαν ανθούσα και ευημερούσα οικονομία με πλεονάσματα, μέσα σε μόνο πέντε έτη, στο παρά ένα της χρεοκοπίας”.

“Είναι το ολιγότερο προκλητικό”, συνεχίζει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, “αυτοί, οι οποίοι έφεραν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση χωρίς να καταθέτουν ουσιαστικές προτάσεις, να επικρίνουν κιόλας αυτούς που ανέλαβαν το βάρος και την ευθύνη να αποφύγουν τη χρεοκοπία και να ξανακτίσουν την οικονομία της πατρίδας μας”.