Πυκνή ομίχλη στο Τρόοδος – Δείτε τη κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Νεότερη αστυνμική ανακοίνωση για τη κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Λόγω παγετού ο δρόμος από την πλατεία Τροόδους, προς την κορυφή του Ολύμπου, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα.

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Δρόμοι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι:

Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους

Επίσης λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, έχει κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Δυμών – Κυπερούντας.

Σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στην περιοχή Τροόδους, επικρατεί ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.