Πυθία, η Τρόικα για την Τράπεζα Κύπρου

Βελούδινη παρέμβαση της Τρόικας υπέρ του εκπροσώπου της στην Κύπρο, κύριου «διοικητή», ο οποίος φέρεται να διαμαρτύρεται ότι «οι διαδικασίες δίνουν την εντύπωση πολιτικών παρεμβάσεων και ενδέχεται να αποδειχθούν ζημιογόνες για την Τράπεζα Κύπρου».

Όταν ο ίδιος έκανε μυστικές συναντήσεις με μεγαλοδικηγόρους οι διαδικασίες ήταν καλύτερες; Τώρα, που έχασε το μονοπώλιο της «Αρχής Εξυγίανσης», θυμήθηκε ότι οι διαδικασίες πιθανόν να αποδειχθούν ζημιογόνες;

Η Τρόικα ζητά την προστασία των δικαιωμάτων των πιστωτών της Λαϊκής και απειλεί (έμμεσα), ότι θα αξιολογήσει τις διαδικασίες στην επόμενη αξιολόγηση της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, παρά το γεγονός ότι πολύ θα το ‘θελαν οι Τροϊκανοί, δεν μπόρεσαν να βρουν βάση για να αντιταχθούν απευθείας στην πρόσφατη τροποποίηση της Βουλής των Αντιπροσώπων (με βάση εισήγηση των Οικολόγων), για κατάργηση της μονοκρατορίας του κ. Διοικητή.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σημειώνει ότι η αυριανή γενική συνέλευση των «μετόχων» της Τράπεζας Κύπρου, είναι εξαιρετικής σημασίας για το μέλλον της μοναδικής πλέον συστημικής τράπεζας της χώρας μας. Κάθε παρέμβαση από όπου και αν προέρχεται είναι επιζήμια.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ