Πρώτο σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο το FIFA 14

Tο FIFA 14, σύμφωνα με το GfK Chart-Track, είναι το νούμερο ένα video game στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, με το Call of Duty: Ghosts να έρχεται δεύτερο με διαφορά 17.000 αντιτύπων και άνοδο στις πωλήσεις του κατά 18% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Από το 2007 τα πρωτεία στις Χριστουγεννιάτικες πωλήσεις συνήθως είχε το Call of Duty με το πρώτο Modern Warfare, ενώ πέρσι στην πρώτη θέση ήταν το Black Ops 2. Το τελευταίο FIFA που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση ήταν το FIFA 09, τα Χριστούγεννα του 2009. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι στα 28 χρόνια ύπαρξης του συγκεκριμένου chart, η ΕΑ έχει τις περισσότερες Χριστουγεννιάτικες πρωτιές με 14, ενώ οι 8 από αυτές ανήκουν στη σειρά FIFA.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Assassin’s Creed 4: Black Flag, το οποίο ανέβηκε από την πέμπτη θέση χάρη στη μείωση των τιμών για την προώθησή του στα PlayStation 3 και Xbox 360. Τέταρτο είναι το Battlefield 4 και πέμπτο το LEGO Marvel Super Heroes. Την έκτη θέση καταλαμβάνει το Grand Theft Auto 5, έβδομο το Just Dance 2014 και όγδοο το Need for Speed: Rivals. Τη δεκάδα συμπληρώνουν το Killzone: Shadow Fall (που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 4) και το Minecraft: Xbox 360 Edition.