Διεθνείς βραβεύσεις για ξενοδοχεία του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise

Χρυσό μετάλλιο στα ξενοδοχεία Sunrise Pearl και Brilliant Hotel Apartments από τον διεθνή ταξιδιωτικό οργανισμό TUI Travel PLC

Τη σταθερά ανοδική πορεία του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise επιβεβαιώνουν οι διεθνείς διακρίσεις που έλαβαν πρόσφατα οι ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου, Sunrise Pearl και Brilliant Hotel Apartments, στο πλαίσιο της ετήσιας διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου, που διοργανώνει ο διεθνής τουριστικός οργανισμός Thomson Holidays. Τα ξενοδοχεία βράβευσε ο διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Travel PLC.

Το υπερπολυτελές Sunrise Pearl, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Thomson Platinum», για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε σε επίπεδο διαμονής κατά το 2013, ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα Brilliant Hotel Apartments βραβεύτηκε, επίσης με χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία «Thomson 4T» για το ψηλό επίπεδο, την ποιότητα και την καινοτομία στις υπηρεσίες που παρέχει.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση της ποιότητας και της φιλοσοφίας του Ομίλου, ενώ είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην κοινή προσπάθεια για προβολή του τουρισμού της Κύπρου σε διεθνές επίπεδο και καθιέρωση των κυπριακών ξενοδοχείων ανάμεσα σε καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise έχει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κατέχοντας ηγετικό ρόλο στον τομέα του τουρισμού. Παράλληλα, συμβάλλει συστηματικά και άμεσα στην ανάπτυξη και στήριξη της κυπριακής οικονομίας και διαχρονικά έχει συνεισφέρει σημαντικά στη μετατροπή της Κύπρου σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
www.sunrise.com.cy.