Πρώτη επίσκεψη γγ του ΑΚΕΛ στο Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Μια νέα εποχή στις σχέσεις του ΑΚΕΛ με το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, σηματοδοτεί η σημερινή πρώτη επίσημη επίσκεψη ΓΓ του κόμματος, στα 18 χρόνια λειτουργίας του Μελάθρου.

Μετά από συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και ξενάγηση στη μονάδα αποκατάστασης, ο Άντρος Κυπριανού εξέφρασε την ικανοποίηση του από την απόφαση που έλαβε το Μέλαθρο τα τελευταία χρόνια, να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς όλο τον Κυπριακό λαό, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων.

Αυτός, συνέχισε, ήταν και ο λόγος που το ΑΚΕΛ σταμάτησε να καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς του Μελάθρου στη Βουλή, ενώ σήμερα συνεισφέρει και στις εκδηλώσεις της «Οδού Ελευθερίας» για οικονομική στήριξη του Μελάθρου.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έκανε μια συμβολική εισφορά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επιτυχία που σημειώνει η μονάδα αποκατάστασης, ενώ υπέδειξε ότι «ο κάθε ένας από εμάς διατηρεί τις απόψεις του αναφορικά με τα πολιτικά ζητήματα στον τόπο και την ιστορία μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μένουμε προσκολλημένοι σε μια αχρείαστη αντιπαράθεση».

« Θεωρώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με στόχο να γίνει καλύτερη η ζωή των συμπατριωτών μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρειάζονται αποκατάσταση», συμπλήρωσε, ενώ κάλεσε και άλλα παρόμοια ιδρύματα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μελάθρου, λειτουργώντας μονάδες αποκατάστασης.

Με μια συμβολική πλακέτα, ο Πρόεδρος του Μελάθρου Ανδρέας Αγγελόπουλος, ευχαρίστησε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, τονίζοντας πως η παρουσία του σήμερα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και εξέφρασε τη βεβαιότητα για περαιτέρω συνεργασία, τόσο με το ΑΚΕΛ, όσο και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, για καλύτερη ιατρική προσφορά προς τον Κυπριακό λαό.