Πρόσκληση σε θεατρικούς συγγραφείς από τον ΘΟΚ

Στο πλαίσιο της 2ης δράσης του προγράμματος ανάπτυξης της σύγχρονης θεατρικής γραφής, ο ΘΟΚ και το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου απευθύνουν πρόσκληση σε συγγραφείς να αποστείλουν τα θεατρικά έργα τους.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ασχολούνται με τη θεατρική γραφή απευθύνει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Η πρόσκληση αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων που στοχεύει στη διεύρυνση του θεατρικού πεδίου, την καλλιέργεια καινούργιου οράματος, σύγχρονων προσεγγίσεων και αυθεντικών φωνών στο κυπριακό θέατρο μέσα από καινούριους τρόπους αναζήτησης και έρευνας του αντικειμένου. Μέχρι τις 31/12 στείλτε ένα καινούριο θεατρικό έργο που έχει ή δεν έχει παρουσιαστεί, μονόπρακτο ή κανονικής διάρκειας ή ακόμα και ουσιαστικό μέρος ενός έργου που δεν έχετε τελειώσει ως δείγμα της δουλειάς σας. Περιλάβετε μια σύντομη σύνοψη του έργου και ένα γράμμα στο οποίο παρουσιάζεται σε σημεία η εμπειρία σας το θέατρο (αν υπάρχει) και οι φιλοδοξίες σας γύρω από τη θεατρική γραφή, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Διεύθ., email και τηλ.) στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Τρόποι αποστολής:

Παράδοση:

Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία | χώρος παλιού ΓΣΠ

Ταχυδρομικώς:

Τ.Θ. 24658, 1302 Λευκωσία

Hλεκτρονικά | Να ζητηθεί απόδειξη:

mmaleni@thoc.org.cy

Οι συγγραφείς που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ενημέρωση και ίσως σχόλια ή καθοδήγηση για τα έργα τους, όσο μας επιτρέπει ο χρόνος και ο αριθμός των έργων που θα υποβληθούν.

Οι συγγραφείς θα προσκληθούν στις συναντήσεις και τις δραστηριότητες του Κύκλου Συγγραφής που ήδη γίνονται με τη συμμετοχή νέων συγγραφέων.