Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο «Παρεμβάσεις φοβάται ο Αναστασιάδης» γράφει στο κύριο της θέμα ότι ξεκάθαρο μήνυμα προς το ΓΓ του ΟΗΕ, να είναι όλες οι πλευρές προσεκτικές και να μην υπάρξουν κινήσεις αποτρεπτικές ως προς το Κυπριακό, έστειλε χθες από τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Αλλού γράφει ότι το ΑΚΕΛ απαντά για ισχυρισμούς Μιλτιάδη Νεοφύτου. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αντιπροσωπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως σχετικά με τους εμπρησμούς.

Αλήθεια: Με τίτλο «Πεδίο εξελίξεων η Νέα Υόρκη για το Κυπριακό» γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Μπαν Γκι-μουν για τις πραγματικότητες στο Κυπριακό και ακολουθούν οι μεγάλες δυνάμεις, με βάρος στα κεφάλαια των εγγυήσεων της ασφάλειας και του εδαφικού. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε διευκρινήσεις που δίδει η Αγία Σκέπη για δημοσιεύματα για αποφυλάκιση εμπόρων ναρκωτικών. Αλλού αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές και στην οριστική στήριξη από τον ΔΗΣΥ του Ζαχαρία Κυριάκου στην Έγκωμη, του Λάζαρου Σαββίδη στο Στρόβολο και του Νίκου Νικολαΐδη στη Λεμεσό.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο  «Ύστατη παρέμβαση από Μπαν», γράφει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε, όπως ο ίδιος τόνισε, την πραγματική εικόνα του Κυπριακού στον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν. Σε άλλο θέμα γράφει ότι μικραίνει η απόσταση για έξοδο από τα junk, αφού αλλάζουν οι προσδοκίες για τα ratings της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την αναβάθμιση από τον οίκο Standard and Poor`s. Αλλού γράφει ότι νέα συνάντηση των ανακριτών με τον Γενικό Εισαγγελέα για μελέτη όλου του φάσματος των υποθέσεων που αφορούν την οικονομία ορίστηκε για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Χαραυγή: Με τίτλο  «Διαγράφονται τεκμήρια για στοιχήματα 15 εκ.» γράφει ότι μυρίζει συγκάλυψη η υπόθεση με το παράνομο στοίχημα ύψους €15 εκ με την εμπλοκή γνωστών παραγόντων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι απόλυτα ικανοποιημένος από την κατανόηση του ΓΓ του ΟΗΕ δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος ενημέρωσε τον Μπαν Γκι-μουν. Αλλού δημοσιεύει φωτογραφία από το 10ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος του Αστρα και γράφει ότι έγινε με τη σκέψη και τη δράση στις επόμενες γενιές.