Ο Καμμένος τρολάρει τους δημοσιογράφους που συνελήφθησαν στη Ν. Υόρκη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την είδηση για σύλληψη από τις αμερικανικές αρχές, αργά χθες  βράδυ  δύο δημοσιογράφων έξω από το ξενοδοχείο Westing Grand Central στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς,  άρχισε τις αναρτήσεις στο twitter για το #perouka_gate.

Οι δύο δημοσιογράφοι «παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ».

To τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου μετέδωσε ότι δύο δημοσιογράφου του Star και του Alpha, συνελήφθησαν από τις αμερικανικές Αρχές επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Το πρακτορείο ανέφερε μάλιστα ότι οι δύο άντρες πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του υπουργού για να χρεώσουν γεύμα στον κ. Παππά.

Αν και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία, σύμφωνα και πάλι με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επρόκειτο λοιπόν για τον Δημήτρη Σουλτογιάννη του STAR και τον Θάνο Δημάδη από τον Alpha.

O  Πάνος Καμμένος, άδραξε την ευκαιρία να τρολάρει τους δημοσιογράφους του STAR και του ALPHA αναρτώντας δύο φωτογραφίες.

capture

capture