Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο  “Ενδιάμεσο…καρέ και στο φόντο οι εκλογές“, γράφει ότι την Παρασκευή ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών έδωσαν τα χέρια την Παρασκευή για τη διεξαγωγή κοινής αντικατοχικής εκδήλωσης, στέλνοντας το πρώτο πολιτικό μήνυμα μέσω Κυπριακού. Αλλού, γράφει ότι κοινοποιείται σήμερα στα κόμματα το πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι είναι κρίσιμο το επόμενο 20ημερο για τα θέματα ενέργειας στην Κύπρο.

Αλήθεια: Με τίτλο “Παγκόσμιο τρομοκρατικό αντάρτικο” γράφει στο κύριο της θέμα για τα τρομοκρατικά κτυπήματα των τελευταίων ημερών σε Βαγδάτη, Ντάκα και Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας πως τουλάχιστον 125 άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο στο κτύπημα στη Βαγδάτη και 20 την Παρασκευή στην Ντάκα του Μπαγκλαντές. Αλλού, γράφει ότι πέθανε ο Ελί Βιζέλ, ένας από τους πιο διαπρεπείς επιζώντες του ολοκαυτώματος των Εβραίων. Σε άλλο της θέμα η “Α” γράφει για το Εθνικό Συμβούλιο ότι ζητείται πρωτόκολλο τιμής ούτως ώστε να συγκληθεί ξανά.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Ψάχνουν τη χρυσή τομή“, γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο χρόνος πιέζει τα κόμματα προκειμένου να προχωρήσουν στη ψήφιση των νέων φορολογικών συντελεστών για τις ακίνητες περιουσίες πριν κλείσει η Βουλή στις 15 Ιουλίου. Σε άλλο του θέματα γράφει για την επιστολή που θα στείλει σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στα πολιτικά κόμματα για τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως προμηνύεται θύελλα. Αλλού, γράφει ότι μερικοί λουόμενοι στην παραλία παρά τα Μπάνια στην Κάτων Πάφο ενεργούν σαν να είναι σε παραλία γυμνιστών προκαλώντας αντιδράσεις.

Χαραυγή: Με τίτλο “Ισοπεδωτική επιμονή υπέρ των κατεχόντων” γράφει ότι ο ΔΗΣΥ επιμένει στον ισοπεδωτικό ενιαίο συντελεστή φορολόγησης της ακίνητης ιδιοκτησίας κάνοντας πλάτες στους μεγαλοϊδιοκτήτες υπό την πρόφαση ότι ο φόρος ακίνητης δεν είναι εισοδηματικός για να είναι κλιμακωτός. Αλλού, γράφει ότι μικρότερο Εθνικό Συμβούλιο προτείνει σήμερα στα κόμματα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι η Κυβέρνηση ελπίζει το ενδιαφέρον για το γ` γύρο αδειοδότησης στην ΑΟΖ να μετουσιωθεί σε πράξη.