Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Σπατάλη εκατομμυρίων για αφαλάτωση” γράφει για επιστολή του Υπουργού Γεωργίας για κατεδάφισης στη Μονάδας Αφαλάτωσης στην Πάφο. Αλλού αναφέρεται στο θάνατο του τραγουδιστή Prince. Εξάλλου σημειώνει πως Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εξετάζουν τα κοινά έργα.

Αλήθεια: Με τίτλο “Στον αέρα το Natura 2000”, γράφει πως το Ανώτατο έκανε δεκτές προσφυγές ιδιοκτητών και ακύρωσε την απόφαση του 2009 για τον Ακάμα. Αλλού σημειώνει πως η Κύπρος έχει το τέταρτο μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στην ΕΕ. Επίσης αναφέρεται στην αφή της φλόγας για των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Κυπριακό δυο ταχυτήτων”, αναφέρει πως ο ΟΗΕ βλέπει πρόοδος και στα κατεχόμενα στήνεται σκηνικό νέων τετελεσμένων. Αλλού αναφέρεται σε βέτο του Γενικού Εισαγγελέα σε 13 νόμους. Επίσης γράφει πως επαναπροκηρύσσονται σύντομα οι προσφορές για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων στην Κάτω Πάφο.

Χαραυγή: Με τίτλο “Πνέουν μένεα οι μικροί του εμπορίου”, αναφέρει πως ξεσπαθώνουν οι εμπορευόμενοι στο λιανικό εμπόριο και κάνουν λόγο για αποφάσεις σε επίπεδο Υπουργικού κατά παραγγελία. Αλλού σημειώνει πως ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ, που καταγγέλλουν μεθοδεύσεις για διάλυση του οργανισμού. Εξάλλου αναφέρει πως ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου είπε πως ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης ήταν απόμακρος.

Cyprus Mail: Με τίτλο “O Ναδίρ στην Τουρκία, τον έδιωξαν από το ΗΒ”, γράφει πως ο Τουρκοκύπριος μεγιστάνας Ασίλ Ναδίρ πέταξε από το Λονδίνο στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη το βράδυ, με βάση συμφωνία μεταφοράς φυλακισμένων με το ΗΒ. Αλλού σημειώνει πως πέθανε ο τραγουδιστής Prince σε ηλικία 57 ετών. Αλλού αναφέρει πως σύμφωνα με νομική γνωμάτευση τα δικαστήρια της ΕΕ δεν έχουν δικαιοδοσία να ασχοληθούν με υποθέσεις που αφορούν τις αποφάσεις του Μαρτίου του 2013 για το κούρεμα καταθέσεων.

Cyprus Weekly: Με τίτλο “Σύνδεση στη Δερύνεια” αναφέρεται στις προετοιμασίες για άνοιξη του οδοφράγματος στη Δερύνεια. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Αλλού αναφέρεται στην αποδέσμευση του Τιμούρ Κετσπάγια από τη θέση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ.