Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ΑΕΚ Κουκλιών στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  και να πάρει τη νίκη με 1-0 στο Τσίρειο Στάδιο σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα της Λεμεσού πέτυχε ο Ταρζίνιο στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ΑΕΛ μόνη πρώτη στην βαθμολογία με τους γαλαζοκίτρινους να κατακτούν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Επίσης σημαντικές νίκες πέτυχαν σήμερα Νέα Σαλαμίνα και Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής η Νέα Σαλαμίνα νίκησε στο Στάδιο Αμμόχωστος την ουραγό Αλκή με 2-1, με γκολ των Χέλιο Ρόκε και Ντιέγκο Λεόν στο 63’ και 77’. Για την ομάδα της Αλκής σκόραρε ο Δημητρίου στο 29ο λεπτό.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Κατοκωπιάς η οποία νίκησε στο ΓΣΖ την ΑΕΚ με 1-2. Η ομάδα της Δόξας προηγήθηκε με γκολ των Πεδρίτο στο 25’ και Λόμπο με πέναλτι στο 71’. Για την ΑΕΚ η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πιντάδο στο 54’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μείωσε στο 82’ ο Ρέινα.