Προχωρά ενωτικά ο Νικόλας

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, “ανακρίθηκε” χθες βράδυ, στην τηλεοπτική εκπομπή “Επωνύμως”  από την “καλαδελφή”του Αιμιλία Κενεβέζου.

Η Αιμιλία Κενεβέζου, ασχέτως συγγένειας, ως έμπειρη δημοσιογράφος είχε θέσει αμερόληπτα και πολύ αντικειμενικά πολύ στοχευμένες ερωτήσεις.

Μία από αυτές ήταν: “Το ανεπίσημο ΔΗΚΟ κ. Παπαδόπουλε αντικαθιστά τώρα το επίσημο ΔΗΚΟ; Η διαφορά σας με τον κ. Καρογιάν ήταν πολύ μικρή και στην προεκλογική σας εκστρατεία ειπώθηκαν αρκετά. Πως θα γίνει τώρα ενότητα στο ΔΗΚΟ”;

Και ο Νικόλας Παπαδόπουλος απάντησε:“Εδώ με τον κ. Αναστασιάδη που μας χωρίζουν αρκετά για πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί. Γιατί όχι και με τους συνεργάτες του ΔΗΚΟ; όλοι χρειάζονται για το ΔΗΚΟ. Δεν περισσεύει κανένας”.

Σε άλλη ερώτηση η κ. Κενεβέζου τον ρώτησε :” Γιατί κ. Παπαδόπουλε το βράδυ της εκλογής σας δεν είχατε δίπλα σας προβεβλημένα “πρωτοκλασάτα” στελέχη του κόμματος σας;”

“Νομίζω ήταν δίπλα μου ο κόσμος, και αυτό μου αρκεί. Φτάνει να έχω τη βάση του κόμματος”, ήταν η απάντηση του Νικόλα…

Ο νέος προέδρος του ΔΗΚΟ μίλησε και χθες βράδυ για ενότητα του ΔΗΚΟ. Εμείς ευχόμαστε να το πετύχει, διότι στο χέρι του είναι πλέον να πετύχει την ενότητα και ας μην ξεχνά την υπόσχεση που έδωσε στην ομιλία  της ανακήρυξης του: “Το κόμμα δεν είναι ούτε Τασσικοί, ούτε Κυπριανικοί ούτε Καρογιανικοί, αλλά ένα ΔΗΚΟ ενωμένο”.

Ο κόσμος του ΔΗΚΟ, κ. Παπαδόπουλε περιμένει επιτέλους την πολυπόθητη ενότητα…..