Προσοχή !! Μην πωλείτε σε τούρκους

Η μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει το τόπο μας, την οποία έχουν δημιουργλησει κάποια “Golden Boys”  των δύο τέως μεγάλων τραπεζών Λαϊκής και τράπεζας Κύπρου, ωθούν ορισμένους συμπατριώτες μας σε “ακραίες” καταστάσεις….

Οι τούρκοι καταπατούν το 38% του Κυπριακού εδάφους αλλά δυστυχώς κάποιοι συμπατριώτες μας νυχτοξημερώνονται  στα κατεχόμενα εδάφη μας παίζοντας στα καζίνα… Δίνουν τα λεφτά τους σε αυτούς που πήραν  με τη βία το τόπο μας, που λεηλάτησαν, που σκότωσαν, βίασαν  και βασάνισαν τόσους άνθρωπους…

Στα 5 χρόνια της διακυβέρνησης Χριστόφια, έχουν διαλυθεί τα πάντα… Παρέδωσε μία Κύπρο φαλιρισμένη στον νυν πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Μόλις τώρα έχει καταφέρει μετά μεγάλης δυσκολίας, να βγει από τον “αναπνευστήρα”..

Ξαφνικά βλέποντας οι τούρκοι κατακτητές την οικονομική καταστροφή της Κύπρου, βάλθηκαν να αγοράσουν τη γη μας… Τη μία φορά τη πήραν με τα όπλα, τώρα με τους παράδες τους….

Ας προσέξουν οι Έλληνες Κύπριοι να μην πουλήσουν ούτε σπιθαμή γης στους Τουρκαλάδες.

Δεν ξεπουλάμε τις πατρίδες μας και ας πεινάσουμε… Θα ξανασταθούμε στα πόδια μας…

Η Κύπρος καταστράφηκε λόγω των τραπεζών με τα “Golden boys” οι οποίοι διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα  και τη λανθασμένη διακυβέρνηση Χριστόφια….

Ας τελειώνουμε λοιπόν…  Όλοι οι ένοχοι να  στο σκαμνί….