Προσοχή: Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά λόγω χιονόπτωσης

Προσοχή: Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά λόγω χιονόπτωσης

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο το πρωί σήμερα , αφού λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών, παρουσιάζονται προβλήματα σε δρόμους στα ορεινά.

Στα ορεινά, είναι κλειστός λόγω χιονόπτωσης ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, ενώ οι δρόμοι Pinewood – Πεδουλά, Πεδουλά – Μουτουλλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά και ο δρόμος Καλοπαναγιώτη.

Κλειστός είναι, λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, ο δρόμος Παλαιχωρίου – Αγρού, στην επαρχία Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Ασκά, Φτερικουδίου – Πλατανιστάσας – Άλωνας και Πολυστύπου – Λαγουδερών, είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί στο οδόστρωμα.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.