Προσλαμβάνονται επιδότες για όλες τις επαρχίες

Προσλαμβάνονται επιδότες για όλες τις επαρχίες επειδή διαπιστώθηκε ότι έχουν προκύψει νέες ανάγκες οι οποίες συνηγορούν σε περαιτέρω αύξηση του αριθμού επιδοτών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει πως δικαιολογείται η πρόσληψη ιδιωτών επιδοτών προς εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος ιδιωτικών επιδόσεων και ως εκ τούτου ζητείται η υποβολή αιτήσεων μέχρι 15.11.2013 για τη χορήγηση σε αριθμό ατόμων άδειας ιδιωτών επιδοτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και υποβλήθηκαν σε προφορική συνέντευξη κατά την προηγηθείσα διαδικασία ημερομηνίας 19 Απριλίου, 2013 , θα θεωρούνται υποψήφιοι και στην παρούσα διαδικασία και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση, ούτε θα επανακληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Διευκρινίζεται περαιτέρω ότι οι άδειες επιδοτών που θα χορηγηθούν είναι επί προσωπικής βάσης και οι επιδότες που θα αδειοδοτηθούν θα εξουσιοδοτούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο και θα επέχουν θέση λειτουργού του Δικαστηρίου για να διενεργούν επιδόσεις σύμφωνα και βάσει των προνοιών της Διαταγής 5Β των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και την εξασφάλιση εντύπου αιτήσεως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρωτοκολλητή του Επαρχιακού Δικαστηρίου της επαρχίας που επιθυμούν να υποβάλουν την αίτησή τους.