Προπόνηση Εθνικής Κύπρου για αγώνα με Ανδόρα

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών  ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του αγώνα με την Ανδόρα για την 4η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016.

Το σκηνικό της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας μεταφέρεται σήμερα στο ΓΣΠ με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Δημήτρης Χριστοφή και Στάθης Αλωνεύτης που προπονήθηκαν χθες ατομικά, αναμένεται σήμερα να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Νέστορας Μυτίδης.

Συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα την ερχόμενη Κυριακή, 16 Νοεμβρίου στις 19:00 στο ΓΣΠ (ΡΙΚ 2, ΡΙΚ HD) και ο στόχος θα είναι να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα τα οποία θα επιτρέπουν αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης το 2015.

Σε τρεις αγώνες η Εθνική μας πήρε τρεις βαθμούς από την εκτός έδρας νίκη επί της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης στην πρώτη αγωνιστική ενώ, ακολούθησαν δύο ήττες από το Ισραήλ και την Ουαλία. Με νίκη επί της Ανδόρας , η Κύπρος θα αυξήσει την συγκομιδή της στους έξι βαθμούς και θα ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια στις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση στο 2015.

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μας είναι εξαιρετικό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα της Κυριακής.

Σημείο αναφοράς στις συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με το Ισραήλ και όλοι περιμένουν να δουν μαζική προσέλευση κόσμου και στον Κυριακάτικο αγώνα.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές και μέχρι την Παρασκευή και αφού αξιολογήσει τα δεδομένα που θα έχει ενώπιον του, θα αποφασίσει για την 23μελή αποστολή για τον αγώνα με την Ανδόρα.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση στο Μακάρειο Στάδιο στις 17:30 την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, στις 17:00 με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αγία Νάπα: Γιώργος Κολοκούδιας

ΑΕΚ Λάρνακας: Ηλίας Χαραλάμπους, Νέστορας Μυτίδης

ΑΕΛ: Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Νικολαου

Ανόρθωση: Ανδρέας Μακρής, Τζέισον Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λαϊφής

ΑΠΟΕΛ: Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Τάσος Κίσσας, Μάριος

ντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου

Απόλλων: Γιώργος Μερκής, Αγγελής Αγγελή

Εθνικός Άχνας: Γιώργος Λοϊζου

Ερμής: Ανδρέας Παπαθανασίου

Ομόνοια: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χάρης Κυριάκου

F.C. Astra: Βίνσεντ Λαμπάν

F.C. Sion: Δημήτρης Χριστοφή

Metallurg Donetsk: Κωνσταντίνος Μακρίδης