Προκριματικά Champions League: Ομόνοια Vs Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με στόχο την ανατροπή του 2-0 από το Ζάγκρεμπ και την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αντιμετωπίζει απόψε η Ομόνοια Λευκωσίας στο Στάδιο ΓΣΠ τη Ντιναμό.

Ο σημερινός επαναληπτικός θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Primetel.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πίστη για ανατροπή των δεδομένων που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει στην ίδια διοργάνωση.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πρέπει να κάνουμε πράγματα. Δεν σημαίνει ότι το γκολ πρέπει να έρθει στα πρώτα λεπτά ή να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των πρωταθλητών μας Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του επαναληπτικού.

Η πρωταθλήτρια μας συμμετέχει στις φετινές διοργανώσεις της UEFA, γνωρίζοντας πως, της αρκεί μία μόνο πρόκριση για να συμμετάσχει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ασφαλώς, ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League, όμως, με τον τρόπο που διεξάγονται φέτος οι διοργανώσεις της UEFA, τα δεδομένα για την Ομόνοια διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Αν αποκλείσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα έχει εξασφαλισμένη, στη χειρότερη περίπτωση, συμμετοχή στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Σημειώνεται ότι πρόκριση της Ομόνοιας σε βάρος της Ντιναμό θα την φέρει στον επόμενο γύρο του Champions League αντιμέτωπη με το νικητή του αγώνα Φλόρα Ταλίν – Λέγκια Βαρσοβίας.

Αν αποκλειστεί από την Ντιναμό, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Φλόρα Ταλίν – Λέγκια.

Ακόμη και στην περίπτωση που αποκλειστεί η Ομόνοια από τον τρίτο προκριματικό του Europa League, θα έχει άλλη μια ευκαιρία για ομίλους, αγωνιζόμενη στα play-off του UEFA Europa Conference League.