Προκλητικός ο Μπαχτσελί: Φόρεσε δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία

Προκλητικός ο Μπαχτσελί: Φόρεσε δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος MHP ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει το εξής: «Δεν δίνουμε καν σημασία στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις, ιδίως από τις ΗΠΑ και την ΕΕ»

Συνεχίζει να προκαλεί ο ηγέτης του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος, ως γνωστόν, συμπορεύεται με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διακυβέρνηση της Τουρκίας.

Ο Μπαχτσελί, αγόρασε και εμφανίστηκε με ένα δαχτυλίδι, το οποίο έχει ανάγλυφο σχέδιο της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο και να στείλει ένα μήνυμα προφανώς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της Τουρκίας φρόντισε να βγει φωτογραφία μ’ αυτό, την οποία ανήρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί πως ο Μπαχτσελί είχε εκφράσει την αντίδρασή του στις διεθνείς παρεμβάσεις για το θέμα της Αγίας Σοφίας με γραπτή του ανακοίνωση:

«Δεν δίνουμε καν σημασία στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις, ιδίως από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ενάντια στις δίκαιες προσδοκίες μας για το άνοιγμα του τζαμιού της Αγίας Σοφίας σε λατρεία και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ανέφερε.

Check Also

Λιμάνι της Νέας Υόρκης: «Η ψυχή του νερού» – Το τεράστιο λευκό γλυπτό που κάνει μια… δήλωση

Ένα πανύψηλο άγαλμα ενός γυναικείου κεφαλιού με τον δείκτη να πιέζει τα χείλη βλέπει τώρα …

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής φόρου για τον άνθρακα

Ο Λευκός Οίκος δεν αποκλείει την επιβολή ενός φόρου για τον άνθρακα ως μία πιθανή …