Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το ρομάντζο παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και φωταγωγεί τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Μην ασχοληθείτε με κάποιο πρώην ταίρι, ούτε με τα ανάμεικτα μηνύματα που ίσως σας στέλνει κάποιος. Αν θέλετε ξεκάθαρη επικοινωνία, πρέπει να την απαιτείτε πρώτα από τον εαυτό σας και μετά από τους άλλους. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, ώστε να επιβεβαιώνετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Αν είστε δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα ευνοεί τις τρυφερές συζητήσεις… Και δεν αποκλείεται να αφορούν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση σας, με μια ουσιαστική δέσμευση!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέστε τη χαλάρωση και την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα! Το απαιτεί η παρουσία της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Αυτό δεν σημαίνει να μην κάνετε τίποτα, εκτός αν είναι το ζητούμενό σας. Ένα τρίγωνο του φεγγαριού με τον Άρη, σας συμβουλεύει να αρκεστείτε σε δραστηριότητες ανανέωσης. Λίγη γιόγκα ή η μουσική που σας ηρεμεί, θα κάνουν θαύματα στην τόνωσή σας. Αν νιώθετε πιο φιλόδοξοι, αυτή είναι η στιγμή να θέσετε κάποιους καινούργιους στόχους… Αλλά να αρχίσετε να τους επεξεργάζεστε από αύριο!

Δίδυμοι

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για την αναζήτηση συνεχώς καινούργιων δραστηριοτήτων, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στην επικοινωνιακή σας ζώνη, λαμβάνει ώθηση από τον ορμητικό Άρη. Μην χάσετε καθόλου χρόνο, αρχίστε να μοιράζεστε τα οράματά σας με τον πιο στενό κύκλο σας. Εκφράστε τις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και φροντίστε να ακούσετε με προσοχή και δεκτικότητα την άποψή τους. Η επεξεργασία είναι αυτή που θα βοηθήσει να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική. Και ποιος ξέρει… Μπορεί κάποιοι φίλοι να καταλήξουν οπαδοί ή συνεργάτες σας!

Καρκίνος

Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε μια επιθεώρηση στην οικονομική σας κατάσταση, αγαπητοί Καρκίνοι! Την επιβάλλει η Σελήνη στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της ασφάλειας, που λαμβάνει μια ώθηση αισιοδοξίας από τον Άρη. Επειδή έχετε την ανάγκη να είστε ισορροπημένοι σε αυτό τον τομέα, προσέξτε να μην θέσετε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές θα μετατρέψουν κάθε μελετημένο στόχο σας σε επιτυχημένο αποτέλεσμα!

Λέων

Τα σχέδιά σας για το καλοκαίρι μπορούν να αρχίσουν να εξελίσσονται, αγαπητοί Λέοντες! Σε αυτό θα βοηθήσει η Σελήνη στο ζώδιό σας, που λαμβάνει και τη στήριξη του αποδοτικού Άρη. Χωρίς να φανείτε υπερβολικοί, χρειάζεται να είστε πιο πειθαρχημένοι για να φτάσετε στους στόχους σας. Ποιες διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές, θα έδιναν περισσότερο πάθος στις διεκδικήσεις σας; Αν χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση, ζητήστε τη συμβολή ενός δικού σας ατόμου που θα σας παροτρύνει να προχωράτε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, συνηθίζετε να κρατάτε μέσα σας όσα σας ενοχλούν ή σας προβληματίζουν! Γι’ αυτό μπορεί να σας εκπλήξει μια ώθηση να μιλήσετε, ακόμα και να εκφράσετε με ευαισθησία τα αισθήματα σας. Μια συνεύρεση της Σελήνης με τον παρορμητικό Άρη, θα βοηθήσει να πείτε όσα σκέφτεστε – και πολλοί θα ενδιαφέρονται να τα ακούσουν. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την προσοχή, ακόμα κι αν θεωρήσετε απαραίτητο να «φιλτράρετε» λίγο τα ζητούμενά σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην ταλαιπωρήστε μόνοι σας ενώ έχετε τόση στήριξη γύρω σας! Η Σελήνη σχηματίζει ένα αίσιο τρίγωνο με τον αποδοτικό Άρη, κεντρίζοντας τους τομείς σας της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Τώρα μπορείτε να βρείτε την απαραίτητη χρυσή τομή στις δράσεις σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Θέστε ξεκάθαρα τα ζητούμενά σας και στραφείτε στους καλύτερους για το κάθε βήμα. Με το ανοικτό σας πνεύμα, θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα κάνετε σημαντικά βήματα προόδου!

Σκορπιός

Οι στόχοι και τα οράματα είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Και έχετε την επαγγελματική Σελήνη στον Λέοντα, να λαμβάνει μεγάλη ώθηση από τον παρακινητή Άρη. Αδημονείτε να ασχοληθείτε με την χαρτογράφηση των επόμενων βημάτων σας, γι’ αυτό αποφασίστε τι θα κρατήσετε και τι αχρείαστο θα διώξετε. Δεν αποτελεί χάσιμο χρόνου η οργάνωση, είναι ο τρόπος αύξησης της παραγωγικότητάς σας!

Τοξότης

Εστιάστε στον τρόπο που θα εκφράσετε τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Τοξότες… Δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι η παρόρμηση να φανείτε ισχυρογνώμονες! Η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, συναντά τον παθιασμένο Άρη. Επειδή πολλοί θα κρέμονται από τα χείλη σας, έχει σημασία να μιλήσετε με ηρεμία και να μην ξεπεράσετε τα όρια κανενός. Το κοινό σας θα λατρέψει την προσθήκη μιας εύθυμης νότας, που θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο δεκτική

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή είναι η στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα! Δεν θα μπορείτε να κρατηθείτε, χάρη στη σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης στον Λέοντα και τον ορμητικό Άρη. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, θα είναι η εύρεση του κατάλληλου χρόνου και χώρου. Προετοιμάστε τις διαθέσεις με ένα μήνυμα και επιλέξτε ένα ουδέτερο έδαφος για την συνάντηση. Μπορείτε να αποσυμπιέσετε μέρος της έντασης, καταγράφοντας όσα θέλετε να πείτε και προβάροντάς τα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μήπως κάθεστε πάνω σε ένα χρυσορυχείο που χρειάζεται λίγη υποστήριξη για να αναδυθεί; Ενίοτε αποφεύγετε να ζητάτε βοήθεια, για να μην επιβαρύνετε τους άλλους. Αλλά μια σύμπραξη της Σελήνης με τον δυναμικό Άρη, θα βοηθήσει να παραμερίσετε αυτό το σκεπτικό σας. Το ένστικτο θα σας οδηγήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους φίλους ή συνεργάτες, προκειμένου να στήσετε από κοινού ένα σχέδιο δράσης. Και δεν αποκλείεται μια συνεργασία να έχει και ρομαντικές προοπτικές!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να οργανωθείτε πιο άρτια, αγαπητοί Ιχθύες! Μια σύμπραξη της ευαισθητοποιημένης Σελήνης με τον αισιόδοξο Άρη στον τομέα σας της υγείας, θα βοηθήσει να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Αυτές οι συμπαντικές δονήσεις θα σας εφοδιάσουν με ατσάλινη θέληση και θα ενισχύσουν κάθε κίνηση προώθησης της ευημερίας σας. Μην αμελείτε την καθημερινή εξάσκηση, φροντίστε καλύτερα τη διατροφή σας και θα επιστρέψετε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση!