Προκαλεί ασύστολα ο γιός του πρώην προέδρου !!

Επιδεικνύοντας πρωτοφανή “αναισθησία” μπροστά στο δράμα που βιώνουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ο  γιος του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας  Χρίστος Χριστόφιας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Παίρνοντας σαν αφορμή τις τραγικές οικονομικές συνθήκες που οδήγησαν αυτό τον μήνα μεγάλο συγκρότημα στο χώρο  των ΜΜΕ να πληρώσει μέρος του μισθού των υπαλλήλων του  με κουπόνια για ψώνια από υπεραγορά,  ο κ. Χριστόφιας διερωτάται (ειρωνικά), κατά πόσο δίδονται κουπόνια και στην καπιταλιστική σήμερα Κύπρο και όχι μόνο στην πρώην Σοβιετική Ένωση!

5999

Αγαπητέ υιέ του πρώην προέδρου αυτή την στιγμή προσπαθούμε να βγούμε όλοι να βγούμε από το τέλμα που μας οδήγησε η πολιτική του πατέρα σου, που βούλιαξε το καράβι σαν τον πιο ατζαμή καπετάνιο.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερος εάν έκλεινες το στόμα σου και δεν μας κορόιδευες την ώρα που αγωνιζόμαστε για την σωτηρία του τόπου μας,  γιατί στο κάτω κάτω  η σύνταξη που δώσαμε στο πατέρα σου θα καλύψει τις οικονομικές σου ανάγκες. Εμάς ποιος θα μας δώσει λεφτά;

989

 

ΕΧ