Προεκλογική επίθεση Δ. Κουτσούμπα σε Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας από την πλατεία Αγίου Γεωργίου απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ με αφορμή τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα το ερώτημα είναι υποταγή στα δεσμά της Ε.Ε., των μονοπωλίων, την οποία όπως είπε επιδιώκουν και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ «μαζί με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες στον αντιλαϊκό μονόδρομο της Ε.Ε., των μονοπωλίων».

Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι «η νέα Ελλάδα που γεννιέται, σπάζοντας το κέλυφος και θρυμματίζοντας τις αλυσίδες της, όπως λέει ο Αντώνης Σαμαράς, είναι η νέα Ελλάδα που έχουν παραγγείλει στην κυβέρνηση, δηλαδή στο πολιτικό προσωπικό τους, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεπιχειρηματίες».

Ακόμη άσκησε κριτική και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με τη Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα «κοροϊδεύουν ότι ο λαός μας μπορεί να δει χαΐρι και προκοπή μέσα σ’ αυτό το σύστημα, με αυτή την εξουσία».

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψηφίζουμε και φεύγουν, αυτοί μπορεί να φύγουν … Αλλά εδώ θα μείνουν τα μέτρα που έχει αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση» συνέχισε.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συνέχισε την κριτική του προς την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η ΝΔ με τους επενδυτές ανά τον κόσμο που της χτυπούν την πόρτα για να επενδύσουν στην Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «υγιείς» και «νομιμόφρονες» επιχειρηματίες και τις δημόσιες επενδύσεις, για την ίδια ανάπτυξη, την καπιταλιστική ανάπτυξη μιλούν».