Προειδοποίηση της Microsoft για πιθανές επιθέσεις hackers

Για πιθανή επικείμενη επίθεση από hackers προειδοποιεί με σημερινή ανακοίνωσή της η Microsoft, εφιστώντας την προσοχή στους χρήστες των προϊόντων της, ιδιαίτερα σε ύποπτα email που πιθανώς να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, που θα τους επιτρέπει να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή, όπως αναφέρει το BBC.

H Microsoft, γνώριζε για τις στοχευμένες επιθέσεις και έχει ήδη αρχίσει να ερευνά τα κενά ασφαλείας, που επηρεάζουν τα προϊόντα Microsoft Windows Vista, Windows Server 2008, Microsoft Office 2003 – 2010 και το Microsoft Lync. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις τόσο του λειτουργικού Windows όσο και του Office δεν επηρεάζονται.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία κατέστησε σαφές ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα μεταξύ των οποίων και μια ενδεχόμενη αναβάθμιση ασφαλείας, για να λύσει το πρόβλημα, που ίσως επηρεάσει αρκετούς χρήστες.

Για πιθανή επικείμενη επίθεση από hackers προειδοποιεί με σημερινή ανακοίνωσή της η Microsoft, εφιστώντας την προσοχή στους χρήστες των προϊόντων της, ιδιαίτερα σε ύποπτα email που πιθανώς να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, που θα τους επιτρέπει να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή, όπως αναφέρει το BBC. H Microsoft, γνώριζε για τις στοχευμένες επιθέσεις και έχει ήδη αρχίσει να ερευνά τα κενά ασφαλείας, που επηρεάζουν τα προϊόντα Microsoft Windows Vista, Windows Server 2008, Microsoft Office 2003 – 2010 και το Microsoft Lync. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις τόσο του λειτουργικού Windows όσο και του Office δεν επηρεάζονται. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία κατέστησε σαφές ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα μεταξύ των οποίων και μια ενδεχόμενη αναβάθμιση ασφαλείας, για να λύσει το πρόβλημα, που ίσως επηρεάσει αρκετούς χρήστες. Πηγή: www.lifo.gr