Προδρόμου: Ποιόν Νικόλα Παπαδόπουλο από τους τρεις να πιστέψουμε;

Ποιόν Νικόλα Παπαδόπουλο από τους τρεις να πιστέψουμε; Τόνισε σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πρόδρομος Προδρόμου:

Όλος αυτός ο θόρυβος που κάνει ο υποψήφιος κ.Νικόλας Παπαδόπουλος για τις δραματικές αποφάσεις του 2013, οι οποίες μάλιστα ελήφθησαν και με τη δική του ψήφο, δείχνει μια αρνητική προεκλογική προσπάθεια.

Στον κ.Νικόλα Παπαδόπουλο και στις αιτιάσεις που προβάλλει σήμερα δίνει όμως απάντηση ο ίδιος ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ στις 3 Σεπτεμβρίου 2013 δήλωνε : «αν μπορώ να πάω πίσω και να ξαψήφιζα, θα ψήφιζα ναι».

Ποιόν Νικόλα Παπαδόπουλο να ακούσουμε;

1. Εκείνον που στις 19 Μαρτίου 2013 απέρριψε την πρόταση που έφερε από το Γιούρογκρουπ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για ένα ειδικό τέλος και έτσι οδηγηθήκαμε στο «κούρεμα»;

2. Εκείνον που έξι μήνες μετά ομολογούσε ότι αν είχε την ευκαρία ξανά δεν θα την απέρριπτε;

3. Ή εκείνον που προσπαθεί σήμερα να μας πει ότι υπήρχε δήθεν και μια άλλη, κρυφή, απόφαση του Γιούρογκρουπ;

ΥΓ Στις 3.9.13 ο κ.Ν.Παπαδόπουλος αιτιολογούσε μάλιστα γιατί θα έπρεπε να είχε δεχτεί και να είχε ψηφίσει την αρχική πρόταση (19.3.13) λέγοντας:

«ο λόγος που θα ψήφιζα σήμερα ναι είναι επειδή σήμερα όταν πάμε πίσω στους Ευρωπαίους και τους λέμε έχουμε τρομερά προβλήματα, βοηθήστε μας, μας απαντούν ‘Μα εμείς σας κάναμε μια πρόταση, τώρα φτιάξτε τα μόνοι σας’. Ενώ θα μπορούσαμε να πάμε πίσω στους Ευρωπαίους γιατί θα είχαμε σίγουρα προβλήματα και με τη δική τους την αρχική λύση, και θα τους λέγαμε έχουμε προβλήματα, εσείς τα κάνατε, ελάτε να μας βοηθήσετε».