Προδρόμου: Ο επικεφαλής του επιτελείου Νικόλα, έχει διαφορετικές απόψεις;

Θέλουμε να επισημάνουμε ένα παράδειγμα ευκαιριακού προεκλογικού, με έλλειψη ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους πολίτες. Απ’ αυτά που θα έπρεπε ν’ αποφεύγουμε, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου και συνεχίζοντας είπε:

“Προ ημερών ο διευθυντής του επιτελείου του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου ο κ. Παντελίδης, δήλωνε στην τηλεόραση ότι θα εξοικονομήσουν χρήματα επειδή, βέβαια δεν θα κάνει αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Νικόλας Παπαδόπουλος το Αστεροσκοπείο.

Αφού συνειδητοποίησαν την γκάφα, αφού είναι έργο το οποίο ήδη προχωρά, είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει και ιδιωτική χρηματοδότηση, αφού άκουσαν και διαμαρτυρίες και κατάλαβαν ότι θα είχαν πολιτικό κόστος αμέσως εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του υποψηφίου κ. Νικόλα Παπαδόπουλου όπου βρίσκεται τώρα, δήλωση ότι ο ίδιος υποστηρίζει το έργο.

Τι θα πρέπει να καταλάβουμε; Ότι τον προεκλογικό και το πρόγραμμα του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου εκφράζει ο επικεφαλής του επιτελείου του, αλλά ο ίδιος έχει διαφορετικές απόψεις; Ή ότι παίρνουν αποφάσεις ανάλογα με το τι μπορεί να αρέσει στον κόσμο;”