Προβλέψεις με τη Τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Ιουνίου

Όλα τα ζώδια έχουν πάρει τα καρμικά τους μαθήματα, και τώρα είναι έτοιμα να αδράξουν τις ευκαιρίες και να τις μετατρέψουν, σε αγάπη και οικονομική άνεση.

Κριός: Η ΑΛΕΠΟΥ
Οι δικές σας οι δυναμικές και οι δρόμοι που συχνά – πυκνά ανοίγετε, είναι και αυτά που κάνουν τον άνθρωπο, που έχετε δίπλα σας, να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια.
Αυτοί που έχουν στην ζωή τους, καινούργιο έρωτα, θα καταφέρουν μέσα στους επόμενους μήνες, αυτό να το εξελίξουν σε μεγάλη και μόνιμη αγάπη.

Ταύρος: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ
Δεν θα δεχτείτε να κάνετε κάτι λιγότερο. από αυτά που συνήθως κάνετε για κάποια σας αγαπημένα άτομα. Όποιος δεν θέλει, τότε απλά σημαίνει ότι δεν σας αγαπά.
Οι σκέψεις των ερωτευμένων, θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό το Καλοκαίρι, το άτομο της καρδιά σας, θα κάνει την ανατροπή υπέρ σας.

Δίδυμοι: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Κρατήστε τα αμαρτωλά μυστικά , μόνο για εσάς και το άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες και οι καιροί, που θα απελευθερωθείτε… είναι κοντά.
Μην ασχολείστε εσείς οι ελεύθεροι πια με άτομα, που έχουν περάσει από την ζωή σας, αλλά δεν σας κράτησαν! Το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

Καρκίνος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Οι μέρες μέσα στον Ιούνιο, είναι άκρως θετικές και αυτό, που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, είναι αληθινά λόγια και δεσμευτικές προτάσεις.
Αυτοί που κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια, να ενωθούν με κάποιον μεγάλο έρωτα, από το παρελθόν, θα το καταφέρουν άμεσα.

Λέων: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Η αγάπη που έχει ο άνθρωπος σας για εσάς, είναι πραγματικά μεγάλη και οι αποδείξεις οι χειροπιαστές, θα έρθουν μέσα από πράξεις.
Οι σχέσεις που έχουν στο μεταξύ τους χιλιόμετρα, θα βρουν τους εύκολους πια τρόπους, για να είναι μαζί και χωρίς άλλη γκρίνια.

Παρθένος: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Αυτά που έχετε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, θα πρέπει άμεσα λοιπόν να τα κάνετε και πράξη. Ήδη σε κάποια έχετε καθυστερήσει.
Οι σύντροφοι, που έχουν πλέον, προσπεράσει τα παλιά, θα πρέπει να θέσουν τα προγράμματα τους, γύρω από αποφάσεις ζωής μέσα στο Καλοκαίρι.

Ζυγός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας. Δεν σας πτοεί η μοναξιά. Είσαστε άλλωστε γεμάτοι από εμπειρίες. Οι πόρτες… θα ανοίξουν μόνο σε κάτι αξιόλογο.
Πολλά τα θέματα που έχετε να λύσετε γύρω από οικονομικά και επαγγελματικά. Χρήματα πάντως θα μπουν στην τσέπη σας.

Σκορπιός: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο και ίσως να παράγει σκέψεις, που δεν κολακεύουν κανέναν. Δώστε χρόνο για να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας.
Η σκέψη κάποιου σας κυκλώνει. Το ξέρετε. Ίσως και από την δική σας πλευρά, να χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο… επικοινωνιακά.

Τοξότης: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Δεν πρέπει αυτήν την εποχή να τολμήσετε κάτι περισσότερο. Αφήστε και τον άνθρωπο σας, να κάνει και αυτός κάτι για τον δεσμό σας.
Τα ζευγάρια, που έχουν χωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες, θα έχουν την υποστήριξη των φίλων για να τα ξαναβρούν.

Αιγόκερως: Ο ΣΚΥΛΟΣ
Η ψυχολογία σας έχει ανέβει και αυτό έχει δώσει… μια καινούργια πνοή, μέσα στην σχέση σας. Θετικές αντιδράσεις… θα έχετε και από τον άνθρωπο σας.
Κάποιοι, έχουν μπλεχτεί σε παράλληλες καταστάσεις, και δεν ξέρουν πια τι να κάνουν. Αφήστε και ένα μερίδιο ευθύνης και στον άλλον.

Υδροχόος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Από όλα αυτά που έχετε να κάνετε, το καλύτερο θα ήταν, να κανονίσετε τα προγράμματα του Καλοκαιριού, με τον άνθρωπο σας μαζί.
Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, είναι θέμα λίγων εβδομάδων, να βρουν τον άνθρωπο που θα μπορούσε, να τους καλύψει συναισθηματικά.

Ιχθείς: ΤΑ ΑΝΘΗ
Σίγουρα κάθε σχέση, έχει τα προβλήματα της, αλλά ευτυχώς στην δική σας περίπτωση όλα θα ξεπεραστούν. Αυτό αφορά και τους τρίτους!
Με τα οικονομικά σας, να σας δίνουν το στήριγμα που ζητάτε, οι επίσημες δεσμεύσεις είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα.