Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αυτό το μήνα θα δοθούν ευκαιρίες για να κλείσουν υποθέσεις οριστικά του παρελθόντος. Νέες γνωριμίες και επαφές θα ανακύψουν σε μόνους, που όμως πια ξέρουν τι ζητούν.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:
1) Έχετε δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες σε άτομα, που είναι γύρω σας και ειδικά σε αυτό που κυβερνά την καρδιά σας. Μήπως έχει έρθει η ώρα των ισολογισμών;
2) Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για εσάς τους μόνους. Ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και τα μάτια σας. Κάποιος σας ψάχνει.

Ταύρος:
1) Μια σειρά από γεγονότα, από τις αρχές του μήνα, σας έχουν βάλει σε μια καχυποψία για την αλήθεια και το βάθος των αισθημάτων, του συντρόφου σας.
2) Αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό που ζείτε, είτε σοβαρό είναι, είτε περιπέτεια, θα πρέπει να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την θέση και τις προθέσεις σας.

Δίδυμοι:
1) Όλα έχουν τα όρια τους. Εσείς στα ερωτικά σας, τα έχετε τεντώσει πάρα πολύ και αυτό δεν είναι κάτι που σας χαροποιεί ή σας ανταποδίδει ισότιμα.
2) Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, από το μακρινό σας παρελθόν που μέσα στον μήνα, αυτό θα κάνει κινήσεις επικοινωνιακές, για να σας πλησιάσει.

 

Καρκίνος:
1) Οι κουβέντες και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να παύσουν και να περάσετε σε κινήσεις, που θα κάνουν τον άνθρωπο σας, να σας αγαπήσει περισσότερο.
2) Πολλά τα μικρά εμπόδια που σας έχουν τύχει. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σταματήσει και εσείς θα ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

Λέων:
1) Τελικά και εσείς έχετε καταλάβει ότι χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν είναι καν κοντά στα θέλω σας. Αυτό λέγεται και αισθηματική ανασφάλεια.
2) Καθορίστε τους χρόνους και τις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να φτάσετε με ορθό τρόπο στην επίτευξη μιας δέσμευσης με το ταίρι σας.

Παρθένος:
1) Εσείς δεν ακούτε κανέναν και ποτέ. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, ακούστε το ένστικτο σας, που σας προειδοποιεί για την λάθος γνωριμία του τελευταίου καιρού.
2) Μην αγχώνεστε με όλα αυτά που σας ζητάει το ταίρι σας. Πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται και απαντήστε με ειλικρίνεια, αυτά που επιθυμείτε.

Ζυγός:
1) Δεχτείτε την κριτική της καλοπροαίρετη που σας ασκεί το ταίρι σας. Φυσικά, και από την δική της πλευρά μπορείτε να εκφράσετε τα όποια παράπονα σας.
2) Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ το τέλος. Αυτό που έχει σημασία, στο τώρα, είναι να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, και συνεχίστε την καθημερινότητα σας.

Σκορπιός:
1) Η γνώση και η εμπειρία του παρελθόντος, έχουν γίνει το ισχυρό σας στήριγμα, έτσι ώστε πια να είστε πιο προσεχτικοί με τις νέες σας γνωριμίες.
2) Πολλά αυτά που θα σας πουν και άλλα τόσα που θα σας δώσουν. Εσείς και η αυστηρή σας προσωπικότητα, θα σας κάνουν να επιλέξετε μόνο ότι σας αρέσει.

Τοξότης:
1) Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή, ενός νέου ατόμου. Αυτό θα γίνει άμεσα, και σε μεγάλο βαθμό.
2) Η τύχη, είναι με το μέρος σας. Οι αποφάσεις του παρελθόντος, τώρα σας δικαιώνουν και σας κάνουν να έρθετε, πιο κοντά σε όλους τους στόχους σας.

Αιγόκερως:
1) Η δύναμη του πνεύματος και της ψυχής σας, είναι αυτά που θα σας βγάλουν από το συναισθηματικό πηγάδι, που έχετε πέσει. Νέος έρωτας παραμονεύει.
2) Δεν είστε από τα άτομα που θα ανεχτείτε προβληματικές συμπεριφορές από κανέναν. Δηλώστε τις προθέσεις σας… και μην κάνετε πια εκπτώσεις.

Υδροχόος:
1) Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την μέτρια κατάσταση, στην αισθηματική σας ζωή βαραίνει εσάς και την δειλία σας, να πείτε την αλήθεια και τις σας ενοχλεί.
2) Για όσους είναι μόνοι, τα πράματα μέσα στις επόμενες ημέρες θα αλλάξουν και θα δώσουν γνωριμίες που μόνο θα σας ευχαριστήσουν.

Ιχθείς:
1) Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι μόνο μια κακή μνήμη, αλλά χρήσιμη για να εξελιχτείτε καλύτερα στο μέλλον.
2) Διαθέστε παραπάνω από τον χρόνο και την αστείρευτη ενέργεια σας, σε άτομα που είναι στον περίγυρο σας και σας αγαπούν πραγματικά.