Καθρεφτομαντεία: Η μαντική μέθοδος, που προλέγει το μέλλον

Σύμβολο πρακτικής μαντείας και ταυτόχρονα πολυσυζητημένη «πύλη» σε άλλες διαστάσεις, οι καθρέπτες διαιωνίζουν την «μαγεία» τους μέχρι τις  μέρες μας.

Μέσα λοιπόν από μύθους που μοιάζουν με πραγματικότητα και αλήθειες γεμάτες αλληγορία, ένα είναι το ερώτημα: «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» το μέλλον τι ορίζει;

Η Καθρεφτομαντεία λοιπόν είναι μια σπάνια αλάνθαστη μαντική μέθοδος, που προλέγει το μέλλον με την βοήθεια- δια μέσου του κλασσικού καθρέφτη. Παλιά ασύμμετρα κομμάτια λευκού καθρέφτη, ραντίζονται με νερό και στάχτη. Τα τυχαία σχήματα, οι γραμμές που θα δημιουργηθούν, μέσα από την εμπειρία του Μάντη, δίνουν τον χρησμό τους.

Η μοναδική μέθοδος που μπορεί να δώσει προβλέψεις ακόμη και για τις επόμενες ώρες, αλλά και το παρελθόν, ακόμη και δεκαετίες πίσω.

Αντιστοιχίες στα 12 ζώδια:

Κριός: Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να κάνετε κάτι επιθετικό για να φέρετε και πάλι κοντά σας το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Έχει μεριμνήσει η μοίρα και των δύο σας για να σας ενώσει και πάλι…άμεσα.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

Ταύρος: Οι αντιδράσεις που θα έχετε από τον σύντροφο σας, πάνω σε συζητήσεις αλλά και δικές σας προτάσεις, είναι μόνο προσωρινές και επιφανειακές. Θα έχετε το θετικό αποτέλεσμα που ζητάτε.
Πρόβλεψη για 4 μέρες

Δίδυμοι: Οι μέρες που πλησιάζουν, θα σας ανοίξουν τις πόρτες για έναν καινούργιο έρωτα που θα σας φέρει και πάλι σε μια καλύτερη διάθεση. Ίσως να είναι και το καρμικό σας έτερο.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

Καρκίνος: Άμεσα θα δείτε πρακτικά και θετικά αποτελέσματα, από τον άνθρωπο σας, και σε όλα αυτά που έχετε ζητήσει, επανειλημμένως. Μια δέσμευση, μια συμπόρευση θα είναι πια γεγονός.
Πρόβλεψη για 3 μέρες

Λέων: Οι δικές σας οι φοβίες πρώτα θα πρέπει να ξεπεραστούν, αν θέλετε να βρείτε την ερωτική σας ισορροπία με τον άνθρωπο σας. Μέσα σε αυτά, μπλοκάρετε και τις παλιές σας κακές συνήθειες.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

Παρθένος: Η ματιά σας, έχει καρφωθεί σε μια νέα προσωπικότητα, που σας έλξει απίστευτα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που όμως θα πάρει λίγο χρόνο για να σας το δείξει. Κάτι καλό θα βγει από αυτήν την ιστορία.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

 

 

Ζυγός: Δεν θα πρέπει αυτήν την εποχή να κάνετε κάποια αλλαγή ή καινούργια πρόταση στο άτομο που είναι ο σύντροφος σας. Δεν θα έχετε το αποτέλεσμα σε αυτό που θέλετε. Αργότερα όμως ναι.
Πρόβλεψη για 4 μέρες

Σκορπιός: Οι σκέψεις σας κυκλώνουν συνεχώς το παρελθόν. Το ένστικτο σας είναι δυνατό. Να είστε βέβαιοι, ότι είναι θέμα λίγων ημερών, να έχει ειδήσεις – επισκέψεις από εκεί, που τόσο καιρό το ευχόσασταν.
Πρόβλεψη για μέρες

Τοξότης: Μια δυναμική πρόταση σας πλησιάζει, από το άτομο που τώρα πρόσφατα έχετε χωρίσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει πρώτον να χαρείτε, αλλά και σε δεύτερο τόνο, να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και πάλι.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

 

Αιγόκερως: Τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με το άτομο που αγαπιέστε, ήταν υπερβολικά. Σίγουρα και οι δύο πλευρές έχουν πληγωθεί. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα δείτε πρακτικές εξελίξεις από την άλλη πλευρά.
Πρόβλεψη για 3 μέρες

Υδροχόος: Μια καλή είδηση έχετε να λάβετε μέσα στην νέα εβδομάδα. Μια παλιά σας αγάπη, είναι έτοιμη να σα ξαναπλησιάσει και αυτήν την φορά να σας προτείνει κάτι που, σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή.
Πρόβλεψη για 5 μέρες

Ιχθείς: Η λογική σας είναι εναντίων του συναισθήματος σας. Αυτό είναι μια τεχνητή άμυνα, για να σας προφυλάξει, από κακοτοπιές και λάθος άτομα. Μην αφήνεστε πλέον, σε μέτριες καταστάσεις. Ή όλα ή τίποτα.
Πρόβλεψη για 4 μέρες