Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας, για το 1ο 10ήμερο Ιανουαρίου

Ο νέος χρόνος είναι εδώ και φάινεται θα είναι και πολύ τυχερός καθώς  δίνει απλόχερα και με μεγάλη αγάπη, ευκαιρίες σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, για να κάνει όλα αυτά που σκέφτηκε για κάθε τομέα της ζωής του…πραγματικότητα.

Κριός: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τα πράματα αλλάζουν υπέρ σας και σας δίνουν την τύχη … που ζητάτε αλλά και την καλύτερη ψυχολογία, για να έρθετε και πάλι σε καλή συνεννόηση και επανασύνδεση με το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Μην εκπλαγείτε … μέσα από νέους έρωτες που θα σας πλησιάσουν.

Ταύρος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Αν δεν πείτε αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, στο άτομο – α που σας ενδιαφέρουν, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόοδος. Σαφώς και οι δύο πλευρές, λειτουργούν βάση εγωισμού, αλλά αυτό είναι λάθος. Οικονομικά, θα σας έρθουν κάποια χρήματα που περιμένετε.

Δίδυμοι: ΝΤΑΣΤΑΡ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς τις προηγούμενες εβδομάδες, είχατε κάνει μια συζήτηση με τον άνθρωπο σας, και στο τώρα περιμένετε από την δική του την πλευρά, κάποιες απαντήσεις, που θα ορίζουν το κοινό σας μέλλον. Αυτό θα έχει θετική ανταπόκριση και κάτι ακόμη … που θα σας εκπλήξει.

Καρκίνος: ΕΠΡΑΧΑΤ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είσαστε αυτές τις ημέρες περικυκλωμένοι από πολλά άτομα, που επιθυμούν να σας έχουν κοντά τους. Μέσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα άτομο … που μάλλον προσπαθεί να σας επεξεργαστεί και να έλθει πιο κοντά σας. Ίσως και ήδη να σας έχει ερωτευτεί. Υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν.

Λέων: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν δείχνετε ακόμη όλα σας τα αισθήματα και το πραγματικό σας ενδιαφέρον, στο άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας. Ίσως αυτό να είναι και μια συνειδητή στρατηγική που θα σας γλυτώσει από εκπλήξεις και ερωτικές απογοητεύσεις. Ο χρόνος… θα σας δώσει και τις αποδείξεις.

Παρθένος: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο άνθρωπος σας, έχει βάλει κάποια πράματα μέσα στο μυαλό του, ίσως να έχει και κάποιες υποψίες για εσάς, και κάποιον πρώην σας. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας, και ξεκαθαρίστε προθέσεις και συναισθήματα.

Ζυγός: ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Όλα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, πολύ καλύτερα, από κάθε άλλη φορά. Αυτό είναι και κάτι που θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, και ίσως από την Άνοιξη και μετά να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γύρω από δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια.

Σκορπιός: Η ΑΛΕΠΟΥ

Υπάρχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μέσα στον χώρο εργασίας σας, και ειδικά με κάποιον που κάνει ότι μπορεί … για να τον προσέξετε. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας έρθουν και οι σχετικές προτάσεις. Νέοι έρωτες και πολύ χρήμα, είναι τα δώρα του 2018…για εσάς.

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν από την πλευρά κάποιου ατόμου, που ανήκει στο παρελθόν σας, ακόμη κάποια ενεργά συναισθήματα για εσάς. Αυτό είναι και πιθανόν να το ξέρετε. Στο τώρα και μέσα τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, θα έχετε και ένα πλησίασμα που θα σας μιλά για επανένωση.

Αιγόκερως: ΑΡΙΜΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Πιθανόν και να έχετε μπερδευτεί, μεταξύ κάποιου πρώην εραστή σας…και κάποιου νέου έρωτα, που σας πολιορκεί έντονα. Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να δώσετε άμεσες απαντήσεις, απλά μόνο να ξεκαθαρίσετε σε όλες τις πλευρές, το τι θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι και …η ησυχία σας.

Υδροχόος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Μπορεί να έχετε τσακωθεί αυτές τις μέρες με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά φάση ήταν και θα λήξει. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά αδράξτε αυτές τις καλές ημέρες, και μιλήστε για άλλα θέματα σαν ζευγάρι. Υπάρχουν για τους μόνους, και κάποιοι νέοι έρωτες…. που πλησιάζουν.

Ιχθείς: ΤΟΥΡΑΝ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Παρόν και παρελθόν, σας έχουν μπλέξει με τα καμώματα και τις προτάσεις τους. Ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο, έχετε να δείτε πολλά. Δώστε χρόνο για να μάθετε τις αλήθειες. Χρήματα και οικονομική άνεση πλησιάζουν …και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.