Αστρολογία: Η πρώτη, τυχερή Πανσέληνος του χρόνου

Αστρολογία: Η πρώτη, τυχερή Πανσέληνος του χρόνου

Την πρώτη Πανσέληνο στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω υποδέχεται ο νέος χρόνος, που θα δώσει τις καλύτερες της όψεις σε κάθε ζώδιο. Μια παραπάνω τύχη θα έχει ο οικονομικός τομέα,  άρα οι  εκπλήξεις είναι καθοδόν.

Κριός: Δεν θα πρέπει να ασκήσετε …επιθετική και πιεστική επικοινωνιακή πολιτική στον άνθρωπο σας. Υπάρχουν ακόμη στην ζωή του ανοιχτά θέματα, που τον απασχολούν. Οι μέρες θα σας δώσουν και τις απαντήσεις.

Ταύρος: Ανήκετε στα πιο αγαπημένα ζώδια, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει μια επανασύνδεση ή κάποιον νέο – φλογερό έρωτα. Οι πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, έχουν επίσης εκπλήξεις γύρω από τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι: Οι πιστώσεις χρόνου που έχετε δώσει στον σύντροφο σας, τείνουν να λήξουν. Δεν χρειάζεται να δώσετε εκ νέου…ανανέωση. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε από την άλλη πλευρά και … ήδη το ξέρετε. Οι αποφάσεις…δικές σας.

Καρκίνος: Αν μπορείτε αυτές τις ημέρες να πλησιάσετε περισσότερο το άτομο που σας ενδιαφέρει …και να συζητήσετε πια πιο ανοιχτά. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει σίγουρα, όλες τις παλιές και νέες σας προσδοκίες.

Λέων: Ο μήνας άλλαξε …και εσείς πρέπει σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις για τα εργασιακά σας ζητήματα, αλλά και προβείτε σε κάποιες πιο σοβαρές κουβέντες με τον άνθρωπο σας, για όλα τα μελλοντικά σας πλάνα.

Παρθένος: Μπορεί να έχετε πολλά φλερτ αυτές τις ημέρες, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα, λίγοι είναι αυτοί που τελικά θα παραμείνουν στη καθημερινότητα σας. Για τους υπολοίπους, ανοίξτε την αγκαλιά σας.

Ζυγός: Οι φίλοι σας, έχουν σκοπό να κάνουν κάτι για εσάς, που σας βλέπου να έχετε μια θλίψη, λόγω των άσχημων συνθηκών, που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Να είστε βέβαιοι, ότι το καλό επικοινωνιακό κλίμα θα επανέρθει.

Σκορπιός: Μην χάνεστε μόνο μέσα στις υπερβολικές απαιτήσεις, που έχει ο άνθρωπο σας. Υπάρχουν και οι δικές σας ανάγκες. Μιλήστε και θέστε αυτή την φορά τα όρια σας. Τα παλιά…καλύτερα να τα ξεχάσετε και οι δύο.

Τοξότης: Σας δίνεται η ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα, να λύστε πολλά οικονομικά σας ζητήματα. Αυτό σε δεύτερο τόνο, θα σας ανοίξει και τους ορίζοντες για να ισορροπήσετε και την προσωπική σας … μόνιμα.

Αιγόκερως: Το ταίρι σας, έχει ανάγκη από την περισσότερη προσοχή και παρουσία σας, μέσα στην σχέση. Μπορεί να έχει και δίκιο. Προσπαθήστε λοιπόν από αυτήν την νέα χρονιά, να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες σας.

Υδροχόος: Πολλά … τα τηλεφωνήματα και οι ευχές και οι προτάσεις και οι προσκλήσεις… που θα λάβετε από πολύ κόσμο που σας αγαπάει πραγματικά. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει και μια προσωπικότητα, που θα σας εκπλήξει.

Ιχθείς: Είσαστε κάτω από μεγάλη και παρατεταμένη αστρολογική εύνοια, που θα σας ανοίξει του ορίζοντες για την επανένωση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά και να σταθεροποιηθείτε στα επαγγελματικά σας δρώμενα.