Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις για το δεύτερο 10ήμερο Ιουλίου

Ο Ιούλιος συνεχίζει και αποδίδει μια καλύτερη ψυχολογία σε όλα τα ζώδια, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν πολύ περισσότερο, γύρω από καταστάσεις, που για τον οποιονδήποτε λόγο, έχουν αφήσει στην τύχη τους.

Αναλυτικά για όλα τα ζωδια:

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Δεν υπάρχουν κάποιες μεγάλες αλλαγές ….σε αυτά που συζητάτε για την κοινή σας πορεία με τον άνθρωπο σας. Ίσως και τα οικονομικά δεδομένα που αυτήν την εποχή είναι μέτρια, να παίζουν τον ρόλο τους. Ωστόσο, αυτό είναι μια κατάσταση που άμεσα θα αλλάξει υπέρ σας.

Ταύρος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ
Οι εκπλήξεις που θα έχετε το επόμενο διάστημα, θα σας δικαιώσουν για αυτά που τόσο πολύ προσπαθήσατε. Ένα ιδιαίτερο άτομο, που κατά καιρούς μπαίνει και βγαίνει στην ζωή σας, έχει πάρει την προσωπική του απόφαση, να σας μιλήσει πια πιο ανοιχτά για τις προθέσεις του.

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ
Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει υπομονή μέσα σε καταστάσεις, που ίσως να σας πιέζουν ή να σας απομακρύνουν από τους προσωπικούς σας στόχους. Το γεγονός ότι είσαστε μέσα σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε αυτοκόλλητοι με την άλλη πλευρά ή να ισοπεδωθείτε σαν χαρακτήρες.

Καρκίνος: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Το πιο σοφό που έχετε να κάνετε, αυτήν την εποχή, που δηλώνετε μπερδεμένοι, και ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, είναι να πάρετε χρόνο για να σκεφτείτε. Σίγουρα τα συναισθήματα δεν τιθασεύονται, αλλά ουδείς φταίει να έρχεται και εν αγνοία του δεύτερος, και στο τέλος να πικραθεί.

Λέων: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Είσαστε σε μια καλή ερωτική φάση, αυτήν την περίοδο και το μόνο που περιμένετε είναι κάποιες πρακτικές πρωτοβουλίες, από την μεριά του ανθρώπου σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, άμεσα και ένεκα των αληθινών ακόμη ενεργών συναισθημάτων, θα επανενωθούν.

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Κάποιος σας ψάχνει. Μέσα στις επόμενες 3 – 5 ημέρες, θα το μάθετε και εσείς. Μια παλιά σας σχέση – περιπέτεια – ιστορία επιθυμεί να σας κάνει αποκαλύψεις για το τότε, να σας προτείνει συμφιλίωση και επανένωση αισθημάτων. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και ανταπαντήστε.

Ζυγός: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Η δυναμική και ο ερωτισμός σας, έχουν τραβήξει την προσοχή ενός ενδιαφέροντος ατόμου, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας προσεγγίσει με σκοπό, να σας γνωρίσει περισσότερο. Αυτό μπορεί να σας έρθει ακόμη και μέσα από τον φιλικό ή και εργασιακό σας χώρο. Ακούστε και αντιδράστε μόνο όταν θα είστε πλήρως έτοιμοι.

Σκορπιός: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΣ
Όλα αυτά που ζείτε μέσα στην σχέση σας, δείχνουν ότι χρειάζεστε και οι δύο μια ανανέωση. Το Καλοκαίρι, είναι εδώ και εσείς με το πολύστροφο μυαλό σας, καλείστε να σκεφτείτε τρόπους που θα το απολαύσετε. Αυτοί που είναι στα πρόθυρα ενός νέου έρωτα, θα πρέπει να πατήσουν λίγο φρένο.

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Δεν είστε από τα πιο εύκολα και ονειροπόλα ζώδια. Αυτό ίσως και κάποιες φορές να δυσχεραίνει αυτούς που ενδιαφέρονται για εσάς, για το πώς θα σας προσεγγίσουν. Αυτοί που έχουν βάλει πλώρη για πιο σημαντικές δεσμεύσεις, θα πρέπει πρώτα να μετρήσουν και την δυναμική των οικονομικών τους.

Αιγόκερως: ΣΕΛΤΣΟΥΚΣΑΣΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ
Ξεχάστε τις άσχημες καταστάσεις και τα λόγια που ανταλλάξετε με τον άνθρωπο σας. Συμβαίνουν αυτά μέσα σε σχέσεις. Οι μέρες είναι απλά εξαιρετικές για να οργανώσετε τις διακοπές σας … και να βρείτε την καλή σας ισορροπία. Ερωτική τύχη και στους αδέσμευτους.

Υδροχόος: ΒΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Αυτά που έχετε κατά νου, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πείτε και στον άνθρωπο σας, που σας βλέπει σιωπηλούς και δεν ξέρει πια τι να υποθέσει. Από την νέα εβδομάδα, που το σύμπαν, σας υποστηρίζει κάντε πιο ανοιχτά τις προτάσεις σας.

Ιχθείς: Η ΚΑΡΔΙΑ
Μην ανοίγεστε και τόσο πολύ σε άτομα, που δεν τα γνωρίσετε καλά. Το πιο πιθανόν είναι σε μικρό διάστημα να απογοητευτείτε από την ακινησία τους, σε κάθε επίπεδο. Ακούστε, αξιολογήστε και κινηθείτε ανάλογα. Πολλές και οι επανενώσεις, για αυτούς που ακόμη αγαπούν αληθινά.