Προβλέψεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου

Αισιοδοξία, τύχη και απρόσμενες ευκαιρίες στον έρωτα και στα οικονομικά φέρνει ο Νοέμβριος.

Κριός: Επιθυμείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας και τον άνθρωπο σας, αυτήν την εποχή. Σίγουρα η θέση της Αφροδίτης, είναι σε εξαιρετική θέση και αποδίδει ευκαιρίες, σε ζευγάρια που πραγματικά αγαπιούνται, να έρθουν και πάλι κάτω από την στέγη της αγάπης. Οι μοναχικοί του ζωδίου, καλό θα ήταν να μην ρίχνουν κρυφτές ματιές σε τρίτα και δεσμευμένα άτομα, απλά να κοιτάξουν να βρουν κάτι νέο και δικό τους.
Ευνοϊκή ημέρα: 14 Νοεμβρίου

Ταύρος: Είσαστε σε μια καταπληκτική διάθεση, και αυτό θα κάνει καινούργιο κόσμο, τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Οι σχέσεις που είχαν πολλές αντιθέσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, ίσως και να χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη, και μετά την πανσέληνο του Νοεμβρίου για να βρουν τις κοινές τους θέσεις. Χωρισμένοι θα βρεθούν προ ξαφνικών συναντήσεων με τον πρώην σύντροφο τους.
Ευνοϊκή ημέρα: 17 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Έχετε την τάση να προστατεύετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ειδικά τον σύντροφο σας. Αυτό αν το κάνετε σε υπερβολικό βαθμό, κάποιος θα εκνευριστεί. Μην ξεχνάτε ότι απέναντι σας έχετε Κρόνο – Αφροδίτη και ότι και αν τολμήσετε θα μπει κάτω από μεγεθυντικό φακό. Τα ζευγάρια που κάνουν όμορφες σκέψεις για γάμο – οικογένεια, καλό θα ήταν να περιμένουν το καινούργιο έτος.
Ευνοϊκή ημέρα: 10 Νοεμβρίου

 

Καρκίνος: Η δυναμική του λόγου και του θάρρους σας, είναι αυτή που θα κάνει το άτομο που σας αγαπά, να σας εμπιστευτεί και να έρθει και να ζητήσει και πάλι μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Οι μελαγχολικές σκέψεις, αυτών που είναι μόνοι, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα διαλυθούν, με την έλευση ενός νέους συντρόφου, που έχει τις προδιαγραφές τους. Διπλές ιστορίες έρωτα και υπερβολής, ίσως και λήξουν τις επόμενες ημέρες.
Ευνοϊκή ημέρα: 01 Νοεμβρίου

Λέων: Απαιτείται η παρουσία σας, αυτές – τις επόμενες ημέρες, σε υποθέσεις οικονομικών και περιουσιακών. Αυτά μπορεί και να συσχετίζονται και με εκκρεμή διαζύγια και λοιπά ζητήματα. Φιλίες που έχουν πιο ερωτικές αποχρώσεις, καλό θα ήταν αυτήν την εποχή του Σκορπιού να μην αποτολμήσουν κάτι περισσότερο. Δεν θα οδηγούσε πουθενά, συν ότι εμπεριέχεται το ρίσκο, του να χαθεί και η φιλία.
Ευνοϊκή ημέρα: 15 Νοεμβρίου

 

Παρθένος: Την καλή σας συντροφιά θα ζητήσουν, κάποιοι δικοί σας άνθρωποι. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη να κάνει εξαιρετικές όψεις με τον ΄Δια – Ουρανό, θα σα φέρουν και πάλι στην καθημερινότητα σας, αρμονία – ισορροπία αλλά και έναν παλιό σας έρωτα, που εδώ και καιρό σκεφτόταν, τους διπλωματικούς τρόπους για να σας πλησιάσει, και να πάρει από τα χείλη σας έναν σίγουρο ΝΑΙ, σε πρόταση επανασύνδεσης. Ετοιμαστείτε, έρχονται τα καλύτερα.
Ευνοϊκή ημέρα: 05 Νοεμβρίου

Ζυγός: Οι σκοτεινές και βαριές σας σκέψεις, ίσως και να είναι και λίγο υπερβολικές. Ουδείς έπαθε κάτι από έναν χωρισμό – ερωτική απομάκρυνση. Σίγουρα με την Αφροδίτης, τον κυβερνήτη σας, δίπλα στον Κρόνο, μπορεί ένα τέτοιο γεγονός χωρισμού, ίσως και να σας γλίτωσε από μελλοντικά δεινά. Όποιος σας θέλει και σας αγαπάει, ας κάνει έναν κόπο να σας πλησιάσει, με νέες προτάσεις.
Ευνοϊκή ημέρα: 02 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Διαλέξτε τι θέλετε και απλά ανακοινώστε το, εκεί που πρέπει. Οι λοιπές δηλώσεις ίσως και να είναι περιττές. Για 3 εβδομάδες ακόμη, όλα τα αστρολογικά γεγονότα θα σας δίνουν την καλύτερη – θετικότερη εύνοια και ισχύ τους, προκειμένου να βρείτε και να κρατήσετε το καρμικό σας ταίρι. Ακόμη και αυτοί που έχουν αγωνία για μια επανασύνδεση, μετά τις 11/11, θα έχουν ευχάριστα νέα, από την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκή ημέρα: 07 Νοεμβρίου

Τοξότης: Μην βαρυγκωμάτε. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, σας δίνουν ερωτικά μαθήματα και σας κάνουν πια να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά. Έχετε την τάση να μπλέκετε και με ακατάλληλα άτομα, αλλά σε αυτό θα πρέπει να μπει ένα στοπ. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα μπορέσουν μέσα από τις παρεμβάσεις των τρίτων, να έρθουν πιο κοντά σε επικοινωνιακό επίπεδο και να τα ξαναβρούν.
Ευνοϊκή ημέρα: 10 Νοεμβρίου

 

Αιγόκερως: Υπάρχει σε εσάς πλεόνασμα αγάπης, και αυτό σίγουρα θα κάνει τον άνθρωπο σας, ότι δύσκολος και να είναι, όσα προβλήματα και αντιξοότητες και να υπάρχουν στο μεταξύ σας, να έρθετε πιο κοντά και να πάρετε κάποιες δεσμευτικές αποφάσεις. Όλα μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου, θα ευθυγραμμιστούν με τις επιθυμίες σας. Νέοι έρωτες και για τους αδέσμευτους.
Ευνοϊκή ημέρα: 12 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Είναι μια θετική εποχή για τις επιδιώξεις σας. Μπορείτε να βάλετε σε μια ιεραρχία πια όλα αυτά που επιθυμείτε, είτε στην προσωπική είτε στην οικονομική σας ζωή. Αυτοί που έχουν πια αποφασίσει να χωρίσουν, θα το κάνουν και χωρίς να δίνουν άλλα περιθώρια για εντάσεις και επιθέσεις, ένθεν και ένθεν. Τύχη μεγάλη, σε αυτούς που προσπαθούσαν να κερδίσουν την καρδιά ενός ατόμου που τόσο ποθείτε.
Ευνοϊκή ημέρα: 04 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Ο καινούργιος μήνας, είναι εξαιρετικός για εσάς και τις επιθυμίες σας. Οι καταστάσεις λειτουργούν υπέρ σας και το μόνο που ζητάτε πια είναι να βρείτε την γαλήνη σας. Το άτομο που σας ταλαιπωρεί θα κάνει την κίνηση του για να τα βρείτε. Δεν χρειάζεται να είστε υποχωρητικοί, απλά να εκφράσετε τα δεδομένα σας. Πολλές και οι προτάσεις οι νέες που θα έρθουν στους εργένηδες και θα τους ενθουσιάσουν. Επίσης, το χρήμα και οι ευκολίες θα σας λύσουν αρκετά προβλήματα.
Ευνοϊκή ημέρα: 09 Νοεμβρίου