Πρίγκηπας Άντριου: Νέο σκάνδαλο με μασέρ, «κρυφά» στο παλάτι

Πρίγκηπας Άντριου: Νέο σκάνδαλο με μασέρ που είχε πάρει κρυφά, στο παλάτι

Ο πρίγκηπας Άντριου, συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Νεό σκάνδαλο βγήκε στη δημοσίοτητα, με μασέρ κρυφά στο παλάτι.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της Daily Mail, ο πρίγκιπας Άντριου το 2000 είχε φέρει κρυφά στο Παλάτι μία μασέρ που του την είχε συστήσει η Τζισλέν Μάξουελ, κάτι που αποδεικνύει κενό στην ασφάλεια της βασιλικής κατοικίας.

Η ίδια η μασέρ, η Μονίκ Τζιανελόνι στον απόηχο του σκανδάλου, αποκάλυψε ότι στις 30 Ιουνίου 2000 ο πρίγκιπας Άντριου την κάλεσε στο Παλάτι για να του κάνει μασάζ. Όπως κατήγγειλε ούτε υπέγραψε στην είσοδο ως επισκέπτρια στη βασιλική κατοικία ούτε αναφέρθηκε η παρουσία της ούτε της έγινε οποιοσδήποτε έλεγχος. Η τότε 35χρονη χειροπρακτικός οδηγήθηκε στο υπνοδωμάτιο του πρίγκιπα όπου του έκανε μασάζ.

Σε μια αποκάλυψη που εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια στα Ανάκτορα, η γυναίκα είπε ότι στην είσοδο της ζητήθηκε ο αριθμός των πινακίδων του αυτοκινήτου της και αμέσως μετά πέρασε στα ενδότερα. Δεν υπήρχαν εντολές πληρωμής στο όνομά της κατά το παρελθόν, ενώ το ραντεβού το έκλεισε διά τηλεφώνου η προσωπική βοηθός του Δούκα του Γιορκ , Σάρλοτ Μάνλεϊ.

Μιλώντας αποκλειστικά στη MailOnline.com, η Μονίκ είπε: “Ήταν πανεύκολο να μπω στο Παλάτι, με προβλημάτισε καθώς θα μπορούσα να είμαι ο οποιοσδήποτε. Δεν ήξερα τον Άντριου, ποτέ δεν είχα συναντήσει κάποιον γαλαζοαίματο. Κανείς δεν με ήξερε, δεν με ρώτησε κανείς αξιωματικός της προστασίας των Ανακτόρων και κανείς δεν μου μίλησε. Κανείς δεν έλεγξε ούτε τηντσάντα μου ούτε όταν έφθασα ούτε όταν έφυγα. Σίγουρα περίμενα πιο αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας”.

Σύμφωνα με τον Τζιανελόνι γνώρισε τον πρίγκιπα μέσω της Τζισλέν Μάξουελ, της γυναίκας που έβρισκε και έφερνε νεαρά κορίτσια στον καταδικασθέντα παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν. Η Μονίκ είπε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι έκανε μασάζ στη Μάξουελ ενώ ο Επστάιν παρακολουθούσε.

Η Μονίκ εργαζόταν σε κλινική στο Κένσινγκτον ενώ έκανε και κατ’ οίκον επισκέψεις. Η Μάξουελ ήταν μία από τις πελάτισσές της. Σε ένα από τα ραντεβού της, η γυναίκα που κατηγορείται ως η προαγωγός νεαρών κοριτσιών στον Επστάιν, είπε: “Θα σου συστήσω κάποιον πιο διάσημο και από τον Θεό”.

Είχε ήδη κάνει δύο φορές στη Μάξουελ με τον Επστάιν να παρακολουθεί. Όταν πρωτοσυναντήθηκαν η γυναίκα απευθυνόμενη στη χειροπρακτικό τη ρώτησε: “Δεν ξέρεις ποια είμαι γλυκιά μου; Είμαι διάσημη” Αργότερα η Μονίκ, σε μια διαδικτυακή αναζήτηση βρήκε φωτογραφία της με τον πρίγκιπα Άντριου και αντιλήφθηκε ότι ήταν η κόρη του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξουελ. “Όταν μου είπε ότι αυτό το πρόσωπο που θα μου συστήσει είναι πιο διάσημος από τον Θεό, πίστεψα ότι μάλλον ήταν ηθοποιός ή κάτι τέτοιο. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα σκέφτηκα ότι θα ήταν γαλαζοαίματος”. Λίγες εβδομάδες μετά η Μονίκ δέχθηκε το τηλεφώνημα από τη βοηθό του πρίγκιπα που την προσκάλεσε στα Ανάκτορα για θεραπευτικό μασάζ. Στην είσοδο του υπνοδωματίου την περίμενε ο ίδιος ο Άντριου φορώντας μία ρόμπα, ενώ κάτω από την πετσέτα ήταν ολόγυμνος. Η βοηθός του της έκοψε τσεκ 75 λιρών.

Σχετικά με τη Μάξουελ ανέφερε ότι ήδη εργαζόταν στο Λονδίνο τέσσερα χρόνια όταν της τηλεφώνησε η γραμματέας της και την κάλεσε να κάνει μασάζ στη γυναίκα στις 11 το βράδυ όταν θα ερχόταν από Νέα Υόρκη. Εκείνη το απέκλεισε καθώς δεν έκανε ποτέ μασάζ τόσο αργά και έκλεισαν το ραντεβού στις 10.30 το πρωί. Ο Επστάιν, τον οποίο τον περιγράφει ως ανατριχιαστικό και πολύ επιτηδευμένο, ήταν παρών και συζητούσαν για την απόκτηση ενός νησιού. Η Μάξουελ την ενημέρωσε ότι θα έκανε πάρτι σε θαλαμηγό και της πρότεινε να έρθει να κάνει σε πολλούς καλεσμένους μασάζ αλλά θα έπρεπε να μην μιλήσει σε κανέναν για όσα θα έβλεπε. Η Μονίκ απέρριψε την πρόσκληση καθώς δεν της άρεσε ο τρόπος και η συμπεριφορά της Μάξουελ. Η Μονίκ δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν αποκαλύφθηκε η φιλία του πρίγκιπα Άντριου με τον Επστάιν.

Πηγή των Ανακτόρων τόνισε ότι “δεν σχολιάζουμε ποτέ θέματα ασφαλείας”.

Πηγή: Daily Mail