Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική χωρίς εμμονές και αγκυλώσεις δηλώνει ο Ν. Τορναρίτης

Σε δηλώσεις του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης αναφέρθηκε στην σημερινή επίσημη επίσκεψη του Βούλγαρου Προέδρου στην Κύπρο.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογράφτηκαν συμφωνίες που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τις διμερείς σχέσεις Βουλγαρίας-Κύπρου” τόνισε ο κ. Τορναρίτης.

Ταυτόχρονα σημείωσε πως “είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τόσο με τις διμερείς συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, όσο και με την ενεργειακή στρατηγική και τις τριμερείς Συνόδους με τις χώρες της περιοχής μας, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά το κύρος της χώρας μας”.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με μια συγκροτημένη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική μακριά από ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις, εργάζεται με σύνεση και διορατικότητα για τα συμφέροντα της χώρας μας. Αυτή η εξωστρεφής και πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική φέρνει αποτελέσματα, έχει ήδη καταστήσει την Κυπριακή Δημοκρατία ως ένα καλόπιστο και αξιόπιστο συνομιλητή”.