Ποια κορίτσια του ζωδιακού κύκλου είναι ”κυνηγοί” και βλέπουν τους άντρες σαν ”θηράματα”

Κάποιοι θέλουν τους άντρες “κυνηγούς” και τις γυναίκες “θηράματα” όσον αφορά στο φλερτ. Μερικές γυναίκες κάθονται και περιμένουν από εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση και κάποιες άλλες, απλά τον εντοπίζουν και κάνουν εκείνες το πρώτο βήμα. Είναι αυτές που δεν έχουν καιρό για χάσιμο.

Το γνωμικό άλλωστε του Βίκτορ Ουγκό λέει: ” Το πρώτο σύμπτωμα της γυναίκας στον έρωτα είναι το θάρρος και του άντρα η δειλία”, πάμε να δούμε τις θαρραλέες του ζωδιακού:

Δίδυμοι: Γεννημένες να επιλέγετε και όχι να σας επιλέγουν, δεν κολλάτε στο να κάνετε το πρώτο βήμα, αλλά και το δεύτερο και το τρίτο, ενώ με τους άντρες γενικά κάνετε παιχνίδι και μάλιστα συνήθως με περισσότερους από έναν τη φορά γιατί απλά βαριέστε.

Σκορπιοί: Που να περιμένετε εσείς; Οι σεξουαλικές σας ανάγκες είναι τόσο αυξημένες που δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Άσε που πρέπει να τους δοκιμάσετε πριν πάρουν το ok σας. Ένα crash test και μετά προχωράτε παρακάτω.

Τοξότες: Οι αξίες σας είναι η ελευθερία και η ισότητα και θεωρείτε πως αν αφήσετε έναν άντρα να κάνει το πρώτο βήμα απλώς καλλιεργείτε την πατριαρχία. Είστε τόσο φεμινίστριες που εσείς τους επιλέγετε και εσείς τους απορρίπτετε.