Ποια ζώδια μπλέκουν συχνά σε ερωτικά τρίγωνα

Ο Ζυγός, ο Δίδυμος, ο Ιχθύς και ο Τοξότης είναι συνήθως οι θιασώτες των ερωτικών τριγώνων. Όσο για τα είδη των τριγώνων αυτών είναι τρία και τα εξηγούμε ευθύς αμέσως:

Στα κλασσικά ερωτικά τρίγωνα, τα ζώδια που αποτελούν την κορυφή τους, δηλαδή αυτά που το παίζουν σε δυο ταμπλό είναι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και πιο σπάνια οι Ταύροι: Aυτοί είναι που θα αποτελούν το μήλον της έριδος, θα “ξεμυαλίζουν” δηλαδή τους άλλους του τριγώνου. Ποιοι είναι οι άλλοι; Συνήθως οι Ιχθείς, οι Ζυγοί και οι Παρθένοι. Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε, θα σας το εξηγήσουμε καλύτερα: Aν σε ένα ερωτικό τρίγωνο ο Α είναι Τοξότης, ο Β Ιχθύς και ο Γ Ζυγός, τότε ο Ιχθύς και ο Ζυγός μπορεί να τα έχουν μεταξύ τους, αλλά και οι δυο θα ποθούν τον Τοξότη, ο οποίος θα τα έχει και με τους δυο.

Στην περίπτωση του ερωτικού τριγώνου που ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και το χωρίζει, το τρίτο πρόσωπο, δηλαδή ο εισβολέας συνήθως είναι Ζυγός, Αιγόκερως ή Δίδυμος. Αυτοί δε που είναι επιρρεπείς στο να χωρίσουν επειδή ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στη ζωή τους είναι ο Καρκίνος, ο Κριός και ο Ιχθύς. Αυτοί που δε μασάνε καθόλου από relationship bombers είναι οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος κι αν προσπαθήσει να μπει ανάμεσα σε αυτούς και το ταίρι τους θα αποτύχει.

Τέλος στα συνειδητοποιημένα ερωτικά τρίγωνα, που όλοι ξέρουν ότι σε αυτή τη σχέση είναι τρεις, τότε η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: Tαύροι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι αυτοί που το κάνουν κατ εξακολούθηση, οι ευτυχισμένοι μέσα στην άγνοιά τους είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι και οι συνένοχοι στο έγκλημα είναι οι Λέοντες, οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί.