Ποια ζώδια δεν βιάζονται να πουν “Σ’αγαπώ”…

Λίγα πράγματα σταθεροποιούν μια εκκολαπτόμενη σχέση, όπως ακούγοντας τον σύντροφό σου να λέει ότι σε αγαπά. Δεδομένου ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζεις ακριβώς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Για όσους προτιμούν να επιβραδύνουν τα πράγματα, στην παρακάτω λίστα θα βρεις 3 ζώδια που δεν θα βιαστούν να πουν “Σ ‘αγαπώ”.

Δίδυμοι
Σύμφωνα με τον Terry O’Connor, αστρολόγο στο The Astro Coach, ο Δίδυμος κυβερνάται από το μυαλό του. Ακόμα κι όταν πρόκειται το ζώδιο να χάσει τη λογική του λόγω έρωτα, εκείνος δεν θα αφήσει τον εαυτό του να αφεθεί, μέχρι να σιγουρευτεί ότι η σχέση έχει πραγματικές δυνατότητες. Η φυσική του συγγένεια με τη λογική επηρεάζει επίσης τον τύπο των ατόμων που συνήθως προσελκύει. “Προτιμά τη νοημοσύνη, το σαρκασμό και την ψυχραιμία,” είπε ο O’Connor στο Bustle. “Οι λέξεις και ο τρόπος με τον οποίο δέχεται αυτές τις λέξεις μοιάζει με τη γύρη που προσελκύει μια μέλισσα.”

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Εκείνος έχουν ένα εκπληκτικό επίπεδο δέσμευσης και ηθικής εργασίας. “Ο Αιγόκερως θα πάρει το χρόνο του για να ανέβει αυτό το βουνό με το όνομα “έρωτας” και να επιτύχει τους στόχους του”, δήλωσε ο O’Connor. “Εφαρμόζουν τις ίδιες μεθόδους στη δουλειά όπως και στην αγάπη. Θέλουν να αξίζει η αγάπη.” Αν και μπορεί να έχουν τη φήμη ότι είναι απομακρυσμένοι, οι Αιγόκεροι έχουν μεγάλες καρδιές. Τούτου λεχθέντος, είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν. “Επίσημο, ντεμοντέ, σοβαρό και ασφαλές, ο Αιγόκερως θέλει την αγάπη όπως και το επόμενο σημάδι στη σχέση”, εξήγησε ο O’Connor.

Υδροχόος
Ως σταθερή ένδειξη, το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό ότι είναι ανεξάρτητο, καθοδηγητής και περίεργο. Ο Υδροχόος είναι απίστευτα αφοσιωμένος, μερικές φορές ακόμη και σε υπερβολικό βαθμό. Ωστόσο, ο δρόμος για την αγάπη μπορεί να είναι πολύ αργός λόγω της ανάγκης τους για αυτονομία. Απολαμβάνει την ελευθερία του και αφιερώνει χρόνο για να βρει έναν σύντροφο που θα τον αγαπήσει για τις ιδιοτροπίες που τον κάνουν μοναδικό. Αν αυτό μοιάζει με τα δικά σου θέλω και δεν σε πειράζει να περιμένεις έναν Υδροχόο, να είσαι σίγουρη ότι θα λάβει τη σχέση σας πολύ σοβαρά.

Τελικά, όταν πρόκειται για αγάπη, αυτό που αποτελεί “ορμή” είναι υποκειμενικό. Παρόλο που η απόφαση για την τέλεια στιγμή για να εξωτερικεύεσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να μην είναι εύκολη, προσπάθησε να μην το σκεφτείς υπερβολικά.