Ποια είναι τα “λεβεντόπαιδα” που νομίζουν ότι έκαναν ζημιά στο Νίκαρο;

Στις τάξεις του ΔΗΣΥ, υπάρχουν, μάλλον υπήρχαν,  δύο λεβεντόπαιδα, ο πρώτος ήταν βουλευτής και ευρωβουλευτής του κόμματος ελέω Νίκαρου φυσικά.

Και ο  άλλος βρέθηκε τυχαία, στον Δημοκρατικό Συναγερμό όπου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές συμπεριλήφθη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, ως αριστίνδην αλλά απέτυχε να εκλεγεί.

Μιλάμε βέβαια για τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη και τον Αντρέα Μασούρα.

Τα δύο “λεβεντόπαιδα” έτρεξαν αυτή τη φορά να εκλέξουν πρόεδρο τον Σταύρο Μαλά… Έλα όμως που αντί να προσθέσουν πόντους στον Σταύρο Μαλά … του αφαίρεσαν..

Νόμισαν ότι με αυτή τους τη κίνηση θα έκαναν ζημιά στον Νίκαρο. Γελάστηκαν όμως….

Οι ίδιοι έκαναν τελικά ζημιά στον εαυτό τους αφού ο μεν πρώτος έπρεπε να σκεφτεί διπλά το πόσο τον έχει βοηθήσει ο Νίκαρος και ο μεν δεύτερος από αντιπρόεδρος των Οικολόγων, ίδρυσε ένα “κίνημα” το οποίο βάφτισε “οικολογία” και βρέθηκε αριστίνδην στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Ευρισκόμενος στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, σίγουρα κέρδισε πόντους, έλα όμως που αργότερα  βρέθηκε να στηρίζει Μαλά και μάλιστα ήταν εκ των 100 που πρότειναν την υποψηφιότητά του…

Όσο για τις χαρούλες και τις αναρτήσεις τους για την επιλογή Μαλά, τελικά τους έμεινε το χαμόγελο της ικανοποίησης ότι δήθεν θα έκαναν ζημιά στο Νίκαρο.

“Κούνια που σας κούναγε”…. “λεβεντόπαιδα”….