Αποκάλυψη σοκ! Ο Μάρλον Μπράντο ήταν bisexual!

Τα 60s και τα 70s έμειναν γνωστά για την σεξουαλική και ατομική απελευθέρωση. Φυσικά η παγκόσμια σόου μπιζ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί. Για χρόνια υπήρχαν φήμες οι οποίες μιλούσαν για σεξουαλικές σχέσεις του μεγάλου Μάρλον Μπράντο και του κωμικού Ρίτσαρντ Πράιορ. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς και αναφερόταν στη σχέση των δύο αντρών τη δεκαετία του 70’.

Την πληροφορία αυτή λοιπόν ήρθε να επιβεβαιώσει η χήρα του Ρίτσαρντ Πράιορ, Τζένιφερ Λι, η οποία δήλωσε στο TMZ ο σύζυγός της ήταν ανοικτά bisexual. «Ήταν τα 70s. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμα καλά. Ειδικά τα υπνωτικά. Εάν έκανες αρκετή κοκαΐνη θα έκανες σεξ και με το καλοριφέρ και θα του έστελνες λουλούδια την επόμενη μέρα».

Η δήλωση που είχε κινήσει όλο το ζήτημα, είχε δοθεί από τον Τζόουνς στο New York Magazine και συγκεκριμένα περιείχε μεταξύ άλλων την πιπεράτη ατάκα για τις σεξουαλικές συνήθειες του Μπράντο: «Θα έκανε σεξ με τα πάντα. Το ταχυδρομικό κουτί, τον James Baldwin, τον Richard Pryor, τον Marvin Gaye».

Η χήρα του Πράιορ λοιπόν προέβη στην επιβεβαίωση των σχέσεων λέγοντας ότι «ο Ρίτσαρντ έγραφε λεπτομερώς για τις σεξουαλικές σχέσεις του στο ημερολόγιό του. Τα απομνημονεύματά του θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά και σε βιβλίο».

Η Τζένιφερ Λι Πράιορ δεν δίστασε να τουιτάρει για το ζήτημα αναφέροντας πως «εάν άκουγε κάποιος τα κωμικά σκετς του Ρίτσαρντ -ειδικά τα πρώτα- θα καταλάβαινε ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, ιδίως στα δικαιώματα των γκέι».