Ποια είναι η καινούργια πρώτη κυρία

Η νέα ένοικος του λευκού οίκου μετά τις χθεσινές εκλογές θα είναι ασφαλώς η σύζυγος του Ντόναλτ Τραμπ, η οποία θα αντικαταστήσει στις 20 Ιανουαρίου 2017, την όντως επιτυχημένη σε πολλούς τομείς σύζυγο του αποχωρούντα Ομπάμα, την Μισέλ Ομπάμα η οποία σίγουρα άφησε την σφραγίδα της στο Λευκό οίκο.

capture

Η νέα λοιπόν πρώτη κυρία ονομάζεται Μελάνια και γεννήθηκε στις 26/4/76. Κατάγεται από την Σλοβενία, γεννήθηκε στη πόλη Novo Mesto ( που σημαίνει Νέο Μέρος).

capture3

Γονείς της είναι οι Αμαλία και Βίκτωρ Κβανς. Ο πατέρας της ήταν μέλος του Σλοβένικου Κουμμουνιστικού κόμματος.
Μιλά 5 γλώσσες, πέραν της μητρικής της γλώσσας. Σέρβικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά French

capture4

Μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2001 και πήρε υπηκοότητα το 2006.
Τη καριέρα της ως μοντέλο την ξεκίνησε από ηλικίας 16 ετών όταν πόζαρε για πρώτη φορά για περιοδικό της πατρίδας της. Στα 18 της υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μόντελιγκ με εταιρεία του Μιλάνου. Πριν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ εργάστηκε ως μοντέλο στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Εχει στο ενεργητικό της μεγάλο αριθμό εξωφύλλων σε πολλά περιοδικά παγκοσμίως γνωστά.

capture5

capture2

Ο γάμος της με τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ έγινε τον Ιανουάριο του 2005. Στο εντυποσικαό γάμο παρευρέθηκαν πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων και το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρη Κλίντον.

capture7

capture8

Το φόρεμα γάμου που φόρεσε τότε η Μελάνια στοίχισε 200.000 δολάρια και σχεδιάστηκε από τον Τζων Καλιάνο του οίκου Ντιόρ.Το 2006 το ζεύγος απέκτησε τον γιό του Μπάρον Γουίλιαμ, αλλά η Μελάνια τον φωνάζει χαϊδευτικά Μίνι Ντόναλτ

capture9