Ποδόσφαιρο: Νίκες για Ανόρθωση και Αλκή, ισοπαλία για την Ομόνοια

Στους σημερινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας, η Ανόρθωση και η Αλκή πέτυχαν νίκες ενώ στον αγώνα με την ΕΝΠ η Ομόνοια παρέμεινε σε ισοπαλία.

Η Ανόρθωση κέρδισε την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 3-0.

Τα γκολ για την «Κυρία» πέτυχαν ο Μιχάλης Ντούρης στο 37ο και στο 82ο λεπτό και ο Μπέκα Μικελτάντζε στο 55ο λεπτό. Η Ανόρθωση πέτυχε την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα συμπληρώνοντας 23 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Η Αλκή Ορόκλινης επικράτησε στο Αμμόχωστος με 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ματίας Σπόλιαριτς στο 11ο λεπτό με τον Μπεράτ Σαντίκ να ισοφαρίζει για την Δόξα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ραφαέλ Ακόστα στο 67ο λεπτό.

Η Αλκή συμπλήρωσε τέσσερις νίκες, φτάνοντας στους 13 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από τη Δόξα, που έμεινε στους 14 βαθμούς.

Στο 1-1 έμειναν Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ομόνοια σε αγώνα που διεξήχθη στο Τάσος Μάρκου.

Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε η Ομόνοια με τον Λόπες στο 77ο λεπτό με την Ένωση να ισοφαρίζει στο 85’ με τον Ριέρα.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό με την Ομόνοια να συμπληρώνει 17 βαθμούς και να παραμένει στην έβδομη θέση και την Ένωση να πέφτει στην 11η θέση με 12 βαθμούς.