Ποδόσφαιρο: Με ισοπαλία 3-3 έληξε ο αγώνας Απόλλωνα – ΑΕΚ

Στον τελευταίο αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, στον οποίο το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις καθυστερήσεις, Απόλλων και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλοι 3-3.

Με το βαθμό αυτό, ο Απόλλων παρέμεινε τρίτος με 26 βαθμούς σε 12 αγώνες ενώ η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην 5η θέση στους 20 βαθμούς με τη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας όμως δύο αγώνες λιγότερους.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Καταλά στο 6ο λεπτό αλλά ο Απόλλων, με δύο τέρματα του Μάγκλιτσα στο 16′ και στο 41′ πήγε με προβάδισμα 2-1 στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου η ΑΕΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σίλβα στο 47′ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με το Γιάννου στο 60′.

Ο Παπουλής πέτυχε το 3-2 για τον Απόλλωνα στο 85′ με τον Τρουγιόλς να διαμορφώνει το τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις.

Απόλλων: Βάλε, Σουμά (63΄Βασιλείου) Ρομπέρζ, Χάμπος, Στυλιανού (57΄Σαρδινέρο) Μπρου (72΄Καραγιόλ) Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλής, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα

ΑΕΚ: Τόνιο, Ιγκόρ, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν (66΄Τέτε)Τρισκόφσκι (76΄Φλοριάν) Χέφελ, Γκαρσία, Γκονζάλεθ, Γιάννου.

Κίτρινες: Σουμά, Στυλιανού, Μάγκλιτσα, Μπρου, Σκέμπρι, Φακούντο, Παπουλής/Λαρένα, Γκαρσία (2), Σίλβα, Τόνιο, Χέφελ

Να σημειωθεί πως εκκρεμεί ο αγώνας του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου 2019. Είχε αναβληθεί στη 2η αγωνιστική λόγω των υποχρεώσεων τους στο Europa League. Στις 2 Ιανουαρίου 2019 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Πάφο, επίσης σε εξ αναβολής αγώνα.