Πνιγμός 3χρονης Χριστίνας σε πισίνα: Εντατικές ανακρίσεις – Κλήθηκαν όλοι για καταθέσεις

Mε ενισχυμένη ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται και σήμερα οι εξετάσεις για την υπόθεση του θανάτου της τρίχρονης σε πισίνα ξενοδοχείου της Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους.

Ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε πως οι εξετάσεις για την υπόθεση του θανάτου της τρίχρονης σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο συμπληρώνονται σύντομα και αναμένεται πως εντός της εβδομάδος, αρχές της επόμενης, ο φάκελος της υπόθεσης θα τεθεί στην Νομική Υπηρεσία για μελέτη και λήψη οδηγιών.

Οι εντατικές ανακρίσεις συνεχίζονται από την ανακριτική ομάδα που συστάθηκε, όπως είπε, από την πρώτη στιγμή και που ενισχύθηκε τις επόμενες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, ενώ στην διερεύνηση της υπόθεσης η Αστυνομία συνεργάζεται και με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα σημείωσε, όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης κλήθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την λήψη των καταθέσεων. Ανάμεσα τους είπε, οι γονείς, εργαζόμενοι, ιατροί, νοσοκόμοι, αλλά και επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι οι δύο ναυαγοσώστες την ώρα του θλιβερού συμβάντος ήταν παρόντες.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησαν η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου το μεσημέρι της Τρίτης ο θάνατος της τρίχρονης που έσβησε την Κυριακή, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος και δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης τρίχρονης, διενεργήθηκε την Τρίτη μετά τις 12:00 στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου, ενώ η κηδεία της τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά.