Πληρώθηκαν το πριμ οι ποδοσφαιριστές

Ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πριμ για τη νίκη επί της ΑΕΚ, θέλοντας έτσι να δείξει συνέπεια στα όσα λέει στους παίκτες της ομάδας.

Το χρώμα του χρήματος είδαν για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φρόντισε να πληρωθούν το πριμ για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, προκειμένου να δείξει με τον τρόπο του ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους και τους προτρέπει να συνεχίσουν ανάλογα, ώστε ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μετέβη ο ίδιος στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά παρέδωσε το ποσό στους συνεργάτες του και αυτοί το μοίρασαν στους ποδοσφαιριστές. Δεν ακολουθήθηκε η τακτική με τους φακέλους, όπως την προηγούμενη εβδομάδα και καθένας παρέλαβε τα χρήματα του.

Κάθε βασικός έλαβε 1.000 ευρώ, ενώ οι αναπληρωματικοί από 500, αφού ο Αλαφούζος επιθυμεί να καταστήσει σαφές σε όλους ότι άπαντες έχουν μερίδιο στις νίκες της ομάδας.

Παράλληλα, το πιθανότερο είναι πως η πρακτική του θα μονιμοποιηθεί και κάθε νίκη θα πληρώνεται μετά από λίγες μέρες στους παίκτες!

sport24